Mamina mala dvojnica: Kajli Džener povela ćerkicu na najveći modni događaj godine, izgledale su kao filmske zvezde!

Vesti 26.01.2024 22:00 0

Kajli Džener je vodi sa sobom na ključne modne događaje, a Pariska nedelja mode nije bila izuzetak

Kajli Džener

Profimedia

Kajli Džener je nebrojeno puta dokazala da je modna ikona, a čini se da odgaja i svog modnog naslednika Kajli, a njena uskoro šestogodišnja ćerka Stormi zablistala je na reviji Valentinova na Nedelji mode u Parizu odgovarajuće' modne kombinacije.

Setili smo se i njihove druge identične (i kultne) odevne kombinacije. Da vreme brzo leti dokazuje i činjenica da mala Stormi sledeće nedelje puni šest godina!

Kajli Džener je vodi sa sobom na ključne modne događaje, a Pariska nedelja mode nije bila izuzetak. Kajli i Stormi prisustvovale su reviji 'Valentino Haute Couture' za proleće/leto 2024. i privukle pažnju odgovarajućim odevnim kombinacijama. Nije im prvi put, a prisetili smo se i drugih njihovih kultnih odela...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Kajli i Stormi su zaslepljene u crnim pernatim ansamblima do dramatičnog efekta, pri čemu je Kajli kombinovala jednostavnu crnu haljinu sa pernatim šalom, dok je Stormi nosila kaput sa pernatim ivicama i rukavima. Obe su svoj izgled zaokružile crnim naočarima za sunce, prenosi Miss7.

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Njihov izgled nas je podsetio i na njihovu prošlogodišnju 'uklapajuću' božićnu odeću, koja se sastojala od bež haljine sa raskošnom crnom čipkom, pri čemu je Kajli nosila usku verziju koja je istakla njene obline, a Stormi je nosila simpatičnu široku haljinu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading