"To je bila moja najveća životna greška": Kris Džener po prvi put nakon više od 30 godina progovorila o prevari, postaje napeto!

Vesti 14.11.2023 12:08 0

U razgovoru sa ćerkom Kloi Kardašijan, dala je dugo očekivan odgovor...

Kris

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna ,,mamadžerka", Kris Džener je po prvi put nakon više od 30 godina progovorila o razlogu zašto je prevatila bivšeg muža, advokata Roberta Karadšijana, sa kojim je bila u braku od 1978. do 1991. godine.

Dženerova je razgovarala sa svojom ćerkom Kloi o njenoj vezi sa Tristanom Tomsonom, sa kojim ima dvoje dece- ćerku Tru i sina Tejtuma, kako bi otkrila da li postoji da šansa da se njih dvoje pomire, te da se zaboravi Tristanovo neverstvo. Kloi je u njenom stilu dala veoma zreo i razuman odgovor objašnjavajući da je ona dala sve od sebe kako bi njihova veza opstala ali da nije bilo vajde.

 

 

- Svi su mislili na sebe. Svi. Počevši od devojaka, do Tristana, svaki put kada bi se to desilo. Niko nije mislio na mene, tako da ja sada mislim na sebe, istakla je Kloi.

Ona je potom okrenula fokus razgovora ka svojom majci, kada je pitala o njenom neverstvu. U tom trenutku je želela da sazna zašto je njena majka prevarila njenog oca kada je izgledalo da su bili srećni. 

- Mislim da je to što sam bila mlada i glupa uticalo na to jer nisam razumela posledice svojih dela, objasnila je Kris.

 

 

Kloi je na to upitala:  ,,Ali šta to moj tata nije radio pa si ti odlučila da tražiš ljubav na drugom mestu?". Kris je odgovorila da ne zna jer je Robert bio tako divan muž i tata, te da je upala u situaciju  u kojoj se vodila mišlju da je trava zelenija negde drugo i da je napravila ogromnu grešku. 

- To je moja najveća životna greška, rekla je Kris.

Ona je zaključila razgovor rekavši da nije ponosna na to kako se ponela tokom tog perioda, ali da se sve dešava s razlogom. Istakla je da živi život znajući da Bog ima plan i da se to nije desilo nikada ne bi bilo Kendal i Kajli.  

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading