Uvek u centru pažnje: Kajli Džener i njena mala bliznakinja u još jednom šik izdanju na reviji čuvenog dizajnera, nisu skidale osmehe sa lica!

Vesti 30.01.2024 12:29 0

Dženerova je viđena na snimku kako se smeje zajedno sa Stormi (koju Dženerova deli sa reperom Travisom Skotom) dok zajedno sede u prvom redu

Kajli

Printscreen/Instagram/marieclairefr

Kajli Džener i njena ćerka Stormi imale su sladak modni trenutak.

Dženerova (26), svojim prisustvom je uveličala Žakmisovu reviju „Les Sculptures“ u Sen Pol De Vensu u Francuskoj, gde su se ona i njena ćerla Stormi (5) pojavile u odgovarajućim crvenim autfitima.

Osnivačica ,,Kylie Cosmetics-a" nosila je jarko crvenu mini haljinu sa preklopom od šifona preko grudi i dekoltea iz Žakmisove nove kolekcije. Izgled je uparila sa crvenim potpeticama, prenosi People.

Njena kosa je biila začešljana, a na obrazima je imala ružičasto rumenilo i sjajne usne. Izgled je kompletirala crvenom torbicom, crnim naočarima za sunce i zlatnim minđušama.

Stormi je nosila crvenu boju od glave do pete. Imala je džemper brenda „Le Haut Rica“, crvene kožne pantalone i odgovarajuće čizmice iz Žakmisove nove kolekcije.

Dženerova je viđena na snimku kako se smeje zajedno sa Stormi (koju Dženerova deli sa reperom Travisom Skotom) dok zajedno sede u prvom redu.

 

 

Manekenka Tina Kunakei, koja je takođe prisustvovala reviji, pridružila se mami i ćerki.

Pre emisije, zvezda ,,Kardašijanovih" objavila je selfi bez šminke dok se vozila taksijem na putu do aerodroma iz Pariza, gde je prošle nedelje prisustvovala Nedelji visoke mode u Parizu. 

„Sledeća avantura“, napisala je Dženerova na slici. Izabrala je ležeran izgled noseći laganu teksas jaknu i sivi džemper sa kapuljačom uparen sa velikim crnim naočarama.

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Tokom vikenda, Kajlina starija sestra Kim Kardašijan objavila je fotografije iza kulisa Nedelje mode u Parizu, a onda se pridružila Kajli i mami Kris Džener u gledanju revije Maison Margiela-e za proleće 2024. u četvrtak.

Kajli je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama, koju je na svom Instagramu nazvala "Margiela sirena", i uparila je sa prozirnim rukavicama i belim štiklama. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading