,,Neka rođendanska nedelja počne": Kajli Džener ne slavi 1, već 2 rođendana za redom, sve je spremno za veliku žurku

Vesti 02.02.2024 17:03 0

Dženerin video objavljen je nakon što se pre dva dana pripremala za Stormin rođendan 1. februara...

rođendan

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Nema odmora za mamu dvoje dece Kajli Džener. Vlasnica brenda ,,Kylie Cosmetics" snimila je kako teku pripreme za 2. rođendan svog sina Ejra, koji pada na današnji dan, samo jedan dan nakon što je proslavila 6. rođendan svoje ćerke Stormi.

Na video snimku objavljenom na njenom Instagramu, rijaliti zvezda je nosila dve velike kese šarenih balona uz stepenište dok je pratila svoju prijateljicu Megvajer Amundsen, koja je takođe nosila dve kese sličnih balona.

„Druga runda, ali sada imam partnerku @maguireamundsen“, napisala je Dženerova na snimku.

Dženerin video objavljen je nakon što se pre dva dana pripremala za Stormin rođendan 1. februara. Deleći sličan video na svom Instagramu, Kajli je dovukla veliku vreću balona uz isto stepenište i smejala sae zaglavljenim ukrasima.

„Neka rođendanska nedelja počne“, napisala je Dženerova na vrhu klipa.

rođendan

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Dženerin video je pratio još jedan snimak balona koji su sada na mestu i pokrivaju pod sobe u njenom domu. Stormini pokloni su takođe bili postavljeni na beli otoman u centru sobe i stavljeni u tri gomile. Uredno upakovani pokloni su imali ružičasti papir za umotavanje sa natpisom „Srećan rođendan“.

Zvezda rijaliti TV-a deli svoju devojčicu i sina Ejra sa bivšim reperom Trevisom Skotom, od kojeg se rastala krajem 2022, prenosi People.

Dženerova je imala napornih nekoliko dana, s obzirom da je prošle nedelje otputovala u Francusku na Nedelju mode u Parizu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Zvezdi se pridružila Stormi na reviji za proleće/leto 2024. godine brenda Valentino 24. januara, kada su njih dve nosile potpuno crne autfite i odgovarajuće naočare za sunce. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading