Kod nje nema greške: Kraljica Ranija opet diktira modne trendove, a kaput koji je ponela poželeće svaka žena

Olja Jelić Vesti 08.02.2024 15:54 0

Kraljica Ranija svakim svojim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje laskavu titulu jedne od najlepše obučenih žena na svetu

Kraljica Ranija

Printscreen/Instagram

Jordanska kraljica oduševila modnim izborom koji se pokazao punim pogotkom. 

Prilikom ceremonije podizanja zastave povodom srebrnog jubileja, 25 godina vladavine kralja Abdulaha u palači Raghadan u Amanu, elegantna kraljica Ranija izgledala je očaravajuće.

 

 

Vitki stas je istakla kaputom sa neobičnim kopčanjem i ukrasnim dugmićima, koji potpisuje kuća Dior, a upotpunila ga je salonkama i torbicom Louis Vuittona. Izgled bez greške nadogradila je elegantnom frizurom i sunčanim naočarima.

Osim Ranije, ovom obeležavanju srebrnog jubileja su prisustvovali princeza Miriam Gazi, prestolonaslednik, princ Husein s lepom suprugom Rajvom, princeze Salma i Iman i kraljeva majka, princeza Muna. Najmlađi kraljev sin Hašim nije bio na ceremoniji.

 

 

Graciozna Rajva izgledala je prelepo u crnoj haljini, a upotpunila ju je zelenom torbom i cipelama. Princeza se udala za prestolonaslednika 1. juna na venčanju koje je uključivalo brojne poznate kraljevske zvanice poput Huana Karlosa I. i kraljice Sofije, princa od Velsa i Amalije od Holandije.

"Vođa blagoslovljen velikim narodom i narod blagoslovljen velikim vođom; zajedno, 25 godina posvećenosti ovoj voljenoj zemlji', poručila je kraljica Ranija u opisu fotografija sa ovog važnog slavlja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading