Blistav ten za tren: Dame treba da znaju ove male trikove, održavaju lepotu kože tokom cele godine

Vesti 11.01.2024 09:32 0

Antioksidansi su najbolja investicija u negu kože...

lice

Shutterstock

Pratite ove tri navike tokom cele godine i imaćete blistavu kožu. Takođe, posvetite se svakodnevnoj masaži lica jer je to jednostavna, ali moćna praksa koja poboljšava ten i ne košta ništa.

krema

Shutterstock

 

Svako ko želi neverovatno blistavu kožu u 2024. treba odmah da usvoji ove tri navike lepote jer ove rutine daju najbolji rezultat za novac. Ako želite da vaša koža bude lepa tokom cele godine, trebalo bi da u svoju rutinu lepote dodate neke konkretne korake, prenosi 24sata.hr pozivajući se na MBG. Usvojite ove navike lepote:

Koristite retinol

Za one koji još nisu koristili retinol - uradite to ove godine. Ne funkcioniše svačiji oblik vitamina A isto, ali ako ste radoznali, sada je savršeno vreme da ga isprobate. Retinol je cenjen zbog obnavljanja ili stimulisanja proizvodnje kolagena, koji poboljšava njegov prirodni nivo u koži. Takođe može pomoći kod tamnih fleka i doprineti glatkoj teksturi kože. Ukratko, retinol pomaže da se obezbedi zategnutija, svetlija koža na duge staze.

Uključite antioksidativni serum u svoju rutinu

Antioksidansi su najbolja investicija u negu kože, bilo da ih dobijate hranom i suplementima ili ih primenjujete lokalno. Oba se preporučuju. Neutrališu slobodne radikale na koži, što pomaže u izjednačavanju tonusa, posvijetljenju tena i zaštiti od preranog starenja kože. Možda već koristite serum sa vitaminom C, ali ne zaboravite na druge moćne antioksidante koji postoje, jer svi oni sadrže jedinstvene funkcije koje zaista mogu učiniti vaš ten sjajnim.

Posvetite se svakodnevnoj masaži lica

Dnevna masaža lica je jednostavna, ali moćna praksa koja trenutno i tokom vremena poboljšava ten bez ikakvih troškova. - Jedna od fizičkih koristi je stimulisanje i povećanje dotoka krvi u kožu. Tako sveže hranljive materije stižu do spoljašnje kože. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading