"Mistique eyes" je trend koji je osvojio bjuti svet: Najbolja šminka za najluđu noć, izgledaćete kao boginja

Olja Jelić Vesti 31.12.2023 15:10 0

Najnoviji trend na bjuti radaru jesu "mistique eyes".

Šminka

Printscreen/Instagram

Novogodišnja noć je iza ćoška. Najnoviji trend na bjuti radaru jesu "mistique eyes". Ovaj način šminkanja očiju predstavila je mejkap influenserka Daniel Markan i poručila da je idealna opcija za novogodišnju noć. 

Iako se do pre nekoliko dana činilo da je doček miljama daleko, on se nekako prikrao kao i svake godine. Krenule su pripreme u vidu osmišljavanja garderobe, a kao i svake godine biramo šljokice. Logičan sled događaja da se i na licu nađu shimmery nijanse. Kada se radi o šminkanju bjuti inspiracija je Daniel Markan. Ni ovog puta nije izneverila očekivanja.

Kako našminkati "mistique eyes"?

Potrebna je odgovarajuća paleta senki za oči koja u sebi sadrži ljubičaste, roze i burgundi tonove. Naravno, neke od njih treba da budu šljokičave. Počnite sa roze nijansom, tako što ćete uokviriti vaše oči. Njome izvucite potrebno eyewing, i senku nanestite i na liniju donjih trepavica.

 

 

 

 

Na sredinu kapaka dodajte glitter senku za oči u malo tamnijoj nijansi roze boje. Nakon toga, sledi naravno, uvek neizbežni ajlajner kojim ćete vizuelno izdužiti oči. Kreirajte mačkaste oči, i dodajte ajlajner na donju liniju trepavica takođe. Sve to uokvirite burgundi nijansom i za kraj dodajte maskaru, prenosi Journal.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading