Budite glamurozne u novogodišnjoj noći: Našminkajte se po uzoru na Hejli Biber i sve oči biće uprte u vas

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 15:24 0

Manekenka Hejli Biber je jedna od najuticajnijih ličnosti u bjuti svetu. Novogodišnji mejkap po uzoru na Hejli zaludeo je žene širom sveta

Hejli Biber

Profimedia

Hejli Biber je neko ko nas zauvek inspiriše. Manekenka je jedna od najuticajnijih lica savremene bjuti  industrije, ne samo zato što stoji iza još jednog u nizu mejkap brendova već odličnim marketinškim igricama koje kreira u saradnja sa poznatom šminkerkom Meri Filips.

Izgled inspirisan jagodom osmišljen je sa ciljem predstavljanja novog Rhode proizvoda, međutim popularizacija se otela kontroli i za veoma kratko vreme "strawberry makeup" postao globalni fenomen – i više nije bilo bitno koje proizvode nanosite. Brend je postao poslednja karika u nizu, a imperativ je stavljen na crvene nijanse. Bilo kako bilo, Hejli je uočila moć koju njena šminka ima, a evo kako da se našminkate kao slavna manekenka za novogodišnju noć. 

 

 

Novogodišnji mejkap Hejli Biber

Jednostavnost šminke Hejli Biber je upravo ono što dovodi do nekontrolisane popularnosti njene ideologije šminkanja i brojna nastojanja da se rekreira svaka njena zamisao. Tako je i novogodišnja šminka veoma promišljena i praktična, a oslanja se na prazničnu euforija koja nas je uveliko zaposela.

 

 

 

Detektovali smo četiri ključna elementa ovog izgleda, a to su – cherry red karmin uparen sa olovkom u istoj boji, blago iscrtan ajlajner, tek dovoljno bele gliter senke i prepoznatljiva tehnika nanošenja rumenila. Novogodišnji mejkap zasniva se upravo na novogodišnjoj estetici koja ističe crvene nijanse i šljokice, a mi smo spremni da ga rekreiramo.

Hejli je prihvatila novi stari trend. Šiške na stranu su zaista go to izbor ove praznične sezone.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading