Ćerke kraljice Leticije zasenile majku: Španske princeze su blistale na svečanoj dodeli nagrada

Vesti 12.07.2023 10:51 0

Kraljica Leticija je neosporno diktira modni trend kako u Španiji, tako i u svetu

Princeza Eleonora

EPA

Ovog puta njene ćerke su preuzele tu ulogu. Princeza Eleonora i Sofija su se pojavile na svečanoj dodeli nagrada i zasenile sve prisutne.

Iako se britanska kraljevska porodica smatra najpopularnijom u svetu, danas je nasledna monarhija i dalje očuvana u nekoliko drugih zemalja, uključujući i Evropu. Na kontinentu poprilično interesovanje izaziva sudbina španskih „kraljevaca” i kraljice Leticije, koja važi za ikonu lepote i stila.

Zajedno sa kraljem Filipom VI dobili su dvoje dece, ćerke Leonoru i Sofiju. Princeze često prate svoje roditelje na zvaničnim posetama - ali ovoga puta je bilo drugačije. Devojčice su zasenile svoje roditelje.

Princeze oduševile modernim stilizacijama

U katalonskom gradu Đironi održana je radionica o inovacijama, timskom radu i kreativnosti. Eleonora i Sofija, u pratnji španskog kuvara Ferana Adrije, šetale su prateći događaje. Njihove stilizacije, kao i obično, privukle su pažnju. Ovog puta devojke su se odlučile za crvenu i narandžastu – morate priznati da je kombinacija ovih boja impresivna. Odeću su upotpunili istim cipelama - mokasinkama na klin sa visokom čipkom.

Nešto kasnije, španska kraljevska porodica pojavila se na ceremoniji dodele nagrada Fondacije vojvotkinje od Đirone 2023. Dodeljuju se mladim ljudima koji imaju blistavu karijeru i jasnu volju da saradnjom i trudom pokrenu promene u društvu.

Na svečanosti se pojavila cela porodica, a Eleonora je održala govor. Kraljica Leticija i princeze su bile u elegantnim haljinama. Kralj Filip VI se odlučio za klasično odelo.

Princeza Eleonora

EPA

 

 

Komentari (0)
Loading