Ovog leta ovakva crna haljina je ultimativni hit: Nijedna ne grli obline lepše od ovog modela

Olja Jelić Vesti 03.06.2023 16:38 0

Ukoliko ste u potrazi za najlepšom crnom haljinom iz koje nećete izlaziti ovog leta, znamo koji model je proglašen za broj jedan ove sezone, i gotovo da nema žene koja ga ne voli.

Ovog leta ovakva crna haljina je ultimativni hit: Nijedna ne grli obline lepše od ovog modela

Printscreen

Haljina nikad dosta, složiće se mnogi, ali modni znalci uvek savetuju da u garderoberu imate makar jednu "malu crnu haljinu" klasičnog kroja. Onu koja dobro ide u svim prilikama i sve modele obuće, nosile patike, baletanke, čizme ili sandale.

 

 

A koja se više uklapa u opis od popularnih slip haljina kojima ni ovog leta nećemo moći da kažemo ne. Osim što su veoma prijatne za nošenje, pogotovo kada temperatura pređe 25. podeok, one fantastično izgledaju i uz ravnu, udobnu obuću, ali i sa vrtoglavim potpeticama.

 

 

Takođe, ovaj bezvremeni model dobro pristaje i devojkama u dvedesetim i ženama od 30, 40, 50 i više. Uostalom, pogledajte samo primer Džudit Masko, 53-godišnje manekenke, televizijske voditeljke i spisateljice iz Barselone koja izgleda fantastično u jednostavnom slip modelu koji savršeno grli obline i izdužuje figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

 

Crne svilene ili satenske haljine neretko ćete videti i na drugim slavnim ličnostima, influenserkama i trendseterkama te ne čudi titula bezvremenog. 

Komentari (0)
Loading