Mala crna haljina je kraljica ELEGANCIJE: Nikada ne izlazi iz MODE, a ove modele obožavaju Emina Jahović i Milica Pavlović

Naj žena.rs Vesti 08.04.2023 12:50 1

Trendovi se ciklično smenjuju, ali mala crna haljina im decenijama odoleva

Mala crna haljina je kraljica ELEGANCIJE: Nikada ne izlazi iz MODE, a ove modele obožavaju Emina Jahović i Milica Pavlović

Shutterstock

Možete li uopšte da zamislite da ovakav komad izađe iz mode? 

Još od legendarne Koko Šanel, koja je prva dizajnirala malu crnu haljinu, ovaj odevni predmet se smatra odrazom stila i elegancije.

Veruje sa svaka žena mora da ima bar jedan model u svom garderoberu, a ima i onih koji još uivek tvrde da vam pored male crne haljine, ne treba ništa više.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Crna sako-haljina sa duplim kopčanjem i efektnim perjem savršeno, primer je perfektnog redizajna, a Emini Jahović savršeno pristaje.

Milica Pavlović

Printscreen/Instagram

 

Milica Pavlović preferira crne haljine, a klasični modeli su njen najčešći izbor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Mala crna hajina izbor je i Tamare Kalinić, naše najpoznatij modne influenserke. Uz dobru kožnu jaknu, postiže se potpuno drugačiji stajling, koji je u isto vreme i šik i praktičan.

U našoj galeriji pronađite slične modele.

 

Komentari (1)
Loading
zora
08.04.2023 14:35

La petite robe noir je brend i jedna jedina, ostalo je imitacija. Nemoze svaka crna haljina da nosi to ime jer ne dolazi od kreatora koji je izmislio. Znaci cure, vi ste kopija,mozda ste je kupile kod Kineza. Mora da bude sto jednostavnija da bi se uklopila u bilo koju godinu i modu. Sako haljina Emine Jahovic to nemoze.