Ovakav stajling još niste videli: Devojka iz Banja Luke na maturu došla u narodnoj nošnji, jedan detalj je privukao pažnju

Vesti 02.06.2023 08:30 1

Mia Tomić iz Banje Luke na maturu je došla u neočekivanoj kombinaciji koja je privukla pažnju korisnika društvenih mreža.

tiktok

Printscreen/TikTok

Naime, ova mlada devojka je nosila narodnu nošnju, korset i podvezicu, a celokupan izgled je zaokružila naglašenom šminkom i visokim štiklama.

Mišljenja su podijeljena. Neki smatraju da ovo nije prikladna odeća za maturu, dok su joj drugi čestitali na hrabrosti da ponese nešto drugačije.

"Osramotila si narodnu nošnju. Sramoto željna pažnje",  "Oduševljen sam tvojim izgledom za maturu! Kombinacija starosrpske nošnje s modernim dodacima je jedinstvena i ističe tvoju individualnost", samo su neke od reakcija na ovaj potpuno neuobičajen stajling.

Komentari (1)
Loading
Rema
02.06.2023 11:04

Sta reci osim nevaspitanje , zasto svaka balavica zeli da bude kurva ... Trebamo da se zapitamo ... Zato što tako najlakse dolaze do love i polozaja. Prosto treba to destimulisati ... Ali kako , osudom ovakvih stvari. A opet mozda i ne treba zaustavljati nikoga na putu propasti ????