Seka Aleksić provodi zimu u NAJPOPULARNIJOJ jakni ove sezone: Našli smo slične modele već od 4.000 dinara i ne znamo koji je MOĆNIJI

Vesti 07.02.2023 17:00 0

S obzirom na to da je neko ko prati trendove, Seka nam je pokazala kako da nosimo jaknu koja je trend 2023. godine.

Seka Aleksić provodi zimu u NAJPOPULARNIJOJ jakni ove sezone: Našli smo slične modele već od 4.000 dinara i ne znamo koji je MOĆNIJI

Printscreen/ Zara

 

Trendovi sezone jesen/zima 2023 predstavljaju široku paletu kaputa i jakni koji su idealni za svaku moguću priliku, ležernu ili svečanu. Ali na jednom od prvih mesta su bomber jakne, koje su zasluženo osvojile titulu „idealne gornje odeće“ za zimu.

Kada dođe zima, cilj zaljubljenika u modu je da budu potpuno infornisani o novim modelima kaputa i jakni. Jedan od takvih je bomer jakna sa pufer efektom.

Seka Aleksić je pokazala kako da nosi baš takvu jaknu, a da ne izgleda specijalno sportski nego više kežual i elegantno.

 

 

„Univerzitetska“ jakna se prvi put pojavila 1941. godine. Vremenom je postala omiljeni odevni komad studenata u svakodnevnom životu.

Crno je uvek duboka elegancija. Pa je uz crnu košulju i crne lakovane pantalone, na Seki najdominantnija bila baš ova jakna.

 

 

Bomer janke su prvobitno bile korištene za stajling avijatičara u Prvom svetskom ratu. Pa su zadržale svoje mesto u kolekcijama modnih dizajnera.

Ove godine su naročito popularne već od jeseni pa i ove zime. Pojavile u kolekcijama Versace, Givenchy, Dior, Raf Simons, David Koma, Dolce&Gabbana, Khaite, Etro i Isabel Marant. Osim toga, pronašli smo ih i u Beogradu po vrlo pristupačnijim cenama.

Bilo bi poželjno da investirate u bar jednu bomber jaknu je taj što se lako kombinuju sa onim što odlučite da obučete. Sa haljinama i suknjama bilo koje dužine, uz farmerke ili pantalone i kombinezone.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading