"Ima imidž obične žene": Evo zašto je Vivijen Vestvud mrzela Kejt Midlton

Vesti 04.01.2023 13:45 0

Vivijen Vestvud, dizajnerka koja je popularizovala imidž Elizabete Druge, nije nešto volela Kejt Midlton

"Ima imidž obične žene": Evo zašto je Vivijen Vestvud mrzela Kejt Midlton

EPA

Pored toga što je majka pank estetike, modna dizajnerka Vivijen Vestvud mogla bi da se pohvali još jednom retkom nagradom: 1992. dobila je Orden Britanske imperije za svoje zasluge u modnoj industriji od kraljice Elizabete II, a ona je došla bez donjeg veša u palatu.

Nije to bio jedini put da je nesalomiva dizajnerka prekršila pravila ponašanja koja su diktirali Vindsori, godinama kasnije upoznala je sadašnjeg kralja Čarlsa III, tada princa od Velsa , a ni za tu priliku nije obukla donji veš (smirite se, Kamila Parker je bila prisutna na tom sastanku).

Vivijen i Kejt Midlton

Pre svog sadašnjeg sjaja, Kejt Midlton je bila ružno pače britanske kraljevske porodice u pogledu stajlinga. A Vivijen Vestvud je bila jedan od njenih dželata.

Foto: AP

 

O sadašnjoj princezi od Velsa, dizajnerka je rekla skoro sve. Ona je 2011. izjavila kako joj se ne dopada šminka za oči zbog koje je Kejt izgledala neumesno.

Samo godinu dana kasnije, problem je bila količina odeće koju je Kejt Midlton kupovala. I dizajnerka nije štedela na rečima: ne zaboravimo da je princeza od Velsa 2021. potrošila najviše na svoju garderobu. Više od 100.000 evra uloženo je u 118 novih odevnih kokmada.

„Ako se trudite da izaberete odeću koja vam dobro stoji, nastavite da nosite tu što imate. Ne morate da imate crvenu haljinu jednog dana, a da onda nosite drugu, skoro istu plavu, sledećeg dana“, rekla je tada.

Foto: AP

 

„( Kejt Midlton ) ima imidž obične žene koja nosi odeću koja se može naći u bilo kojoj prodavnici“, rekla je dizajnerka u medijima. Kao i u slučaju upotrebe maskare Kejt Midlton, Vivijen Vestvud je imala rešenje i za taj problem: „Mislim da bi trebalo da predstavlja imidž izuzetne žene. Bez obzira gde kupuje odeću."

Nisu svi članovi Vindsora bili prozivani od strane dizajnerke. Kamila Parker je bila jedna od velikih pristalica njenog dizajna na dvoru još od venčanja sa sinom Elizabete II. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading