Žene TVRDE da ova maska usporava STARENJE i uklanja FLEKE: Svi potrebni SASTOJCI za pravljenje se već nalaze u vašoj KUHINJI

Vesti 22.10.2022 09:47 0

Veoma prosto i jednostavno

Žene TVRDE da ova maska usporava STARENJE i uklanja FLEKE: Svi potrebni SASTOJCI za pravljenje se već nalaze u vašoj KUHINJI

Printscreen/TikTok

Kada se preterano izlažemo na suncu možemo da izazovemo raznorazne probleme na koži. Kada preteramo sa suncem to nikako nije dobra stvar za našu kožu i istina je da ćemo na taj način ubrzati starenje naše kože.

Poznati stručnjak za kože, Viki de Rosa, na svom Tik Tok profilu svakodnevno deli savete za negu kože. Nedavno je objavila snimak u kojem se vidi kako pravi masku za lice koja usporava proces starenja, uklanja fleke sa lica i sprečava njihov nastanak.

Za pomenutu masku potrebno je samo nekioliko sastojaka koje verovatno već imate u kući.

-Trošimo "milione" pokušavajući da se rešimo pega na koži. Svi sastojci koji su vam potrebni možete naći u kuhinji - rekla je Viki.

Sastojci:

- Jedna kašika sode bikarbone

- Pola kašičice kurkume

- Pola limuna

- Malo maslinovog ulja

 

 

Priprema:

Potrebno je sve sastojke pomešati i postići dobijanje teksture nalik kremi. Četkicom za šminkanje nežnim pokretima naneti kremu na prethodno očišćeno lice. Ostaviti nekoliko minuta da deluje, te nakon toga isprati vodom.

Ljudi su oduševljeno komentarisali ovaj recept, te potvrdili delotvornost maske.

- Koža izgleda odlično nakon maske - bio je jedan od komentara.

Ukoliko niste sigurni ili imate neki problem na koži, pre upotrebe maske posavetujete se sa dermatologom.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading