Haljina o kojoj priča ceo Balkan: Milica Pavlović u GLAMUROZNOM izdanju, nosila je haljinu POZNATOG KREATORA i našla se na naslovnici svetskog magazina

Vesti 24.02.2022 10:22 1

Ženstvena, seksepilna i glamurozna, Milica Pavlović završila na naslovnim stranama

Haljina o kojoj priča ceo Balkan: Milica Pavlović u GLAMUROZNOM izdanju, nosila je haljinu POZNATOG KREATORA i našla se na naslovnici svetskog magazina

Printscreen/Instagram

 

Bojan Petrović je kreator čije "komade" nose mnoge naše poznate ličnosti poput Milice Pavlović, Cece, Anastasije Ražnatović. Podelio je editorijal sa svojim pratiocima, a Milica Pavlović ostala je osvanula na naslovnici bugarskog magazina "Glamour".

Naime, Milica Pavlović je prva pevačica iz Srbije, a Bojan Petrović prvi kreator iz Srbije koji su se slikali za ovaj magazin.

 

 

- 20 godina sam fokusiran i posvećen modi. Ostvario sam mnoge svoje ambicije i želje, ali i dalje se dešavaju momenti koji umeju da me oduševe i učine da osetim isto uzbuđenje kao na početku svoje karijere. Upravo taj osećaj sreće i radosti mi je donelo slikanje za bugarsko izdanje magazina “Glamour”. Ponosan sam na ovu naslovnu stranu i moju @senoritamilica. Ovih dana ću sa vama podeliti i ostatak editorijala! Hvala kompletnoj ekipi koja je dala sve od sebe da ovaj editorijal bude zaista neverovatan! - poručio je Bojan na Instagramu.

 

 

U Bojanovim kreacijama, Milica Pavlović izgleda neverovatno glamurozno, a spoj provokativnog i prefinjenog je sjajno odrađen, pa svaka fotografija ostavlja bez daha. U tome se slaže i Milica, koja je podelila fotografije uz sledeći komentar:

 

 

- Cirih. Pre nekih 12 godina. Padala je kiša i jurila sam da se nađem sa drugaricama u lokalnom kafiću. Usput sam na trafici kupila poslednji broj magazina "Glamour". Na naslovnoj je bila Rihanna, sećam se. Tada sam samo mogla da maštam i sanjam da ću ostvariti svoje snove, da će jednog dana svi znati moje ime i da ću i ja nekada u budućnosti biti na naslovnoj strani tako prestižnog magazina. I snovi se zaista ostvaruju. Velika mi je čast što se nalazim na naslovnoj strani bugarskog izdanja magazina "Glamour" i dugujem ogromnu zahvalnost kompletnoj ekipi koja je radila na tome da ovaj editorijal bude tako poseban! Momci i devojke, hvala vam na svemu! Ponosna sam na sve nas! - poručila je Milica.

 

Komentari (1)
Loading
Bosiljka
24.02.2022 14:44

Milica je prelepa dama takva kakva je prirodna,nista na sebi ne treba da menja.Od srca joj zelim mnogo srece i uspeha.