Zaboravite na botoks: Genijalan mejkap trik na najlepši mogući način ističe prirodnu lepotu, ovo mogu svi!

Vesti 13.09.2024 15:20 0

Svoju metodu je započela tako što je nanela nekoliko pegica uz pomoć ajlajnera...

šminka

Printscreen/TikTok/_hello_adri

Nakon što je ,,Bitlđus" trend šminkanja zaludeo TikTok, ubrzo se pojavio još jedan jednako originalan trend, i to od iste influenserke koja je osmislila prethodni.

,,Hello Andri" je influenserka koja stoji iza popularnog trenda nanošenja karmina na usne preko kog se kasnije nanosi i senka; u njenom slučaju zeleni karmin i crna senka, u skladu sa estetikom glavnog lika Bitlđusa.

Njen video je u kratkom vremenskom periodu postao viralan i sakupio preko 40 miliona pregleda.

 

 

Video je izazvao lavinu kreativnih interpretacija njene metode, te smo imali priliku da vidimo kako devojke nanose karmine u svim mogućim nijansama, uokviruju usne i koriste maskaru umesto senke za oči.

Ova influenserka je sada obradovala pratioce sa novim trendom koji ima potencijal da postane još popularniji od ,,Bitlđus" usana.

Bore su u trendu

Ona je svoju najnoviju kreaciju nazvala ,,Botox repellent makeup", odnosno šminka koja se bori protiv botoksa tako što ističe prirodnu lepotu bora.

Svoju metodu je započela tako što je nanela nekoliko pegica uz pomoć ajlajnera. Potom je nanela senku za oči u narandžastoj, ljubičastoj i plavoj nijansi. Nakon toga je bjuti blenderom utapkala belu boju za lice preko senki, tačno preko područja gde su bore posebno vidljive. 

 

@_hello_adri Wrinkle makeup • did that look a year ago ib: @Mei Pang nose scrunch one • #makeup ♬ original sound - audiosdesires

 

Izgled je kompletirala tako što je dodala još malo senki preko i pored kapaka, i stavila veštačke trepavice. Na usne je nanela tečni karmin u neutralnoj boji.

Da li će ovaj trend zaživeti i osvojiti srca ljubitelja šminke širom sveta, to ćemo tek videti, ali ako je sudeći prema komentarima ispod njenog video snimka, onda su velike šanse da će biti ekstremno popularan u narednom periodu.


Hoćete li vi probati ovaj trend?

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading