Zovu je Barbi: Andrea ima najveće usne na svetu, potrošila je na njih 23.000 evra!

Vesti 21.05.2024 12:47 0

Do sada su je usne koštale mnogo novca, ali ona još uvek nije zadovoljna njihovim izgledom.

žena

Printscreen/X

Andrea je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama kada je objavila nove fotografije na kojima se vide njene estetske korekcije. Ona ima 26 godina, živi u Bugarskoj i zovu je Barbi.

Ubrizgala 30 injekcija hijalurona

Kažu da je devojka s najvećim usnama na svetu, a njene fotografije izazivaju različite reakcije - od divljenja do šoka. Andreu na Instagramu prati više od 30 hiljada ljudi. Među njima su i ljubitelji estetskih korekcija, ali i kritičari koji smatraju da treba da prestane da radi estetske tretmane. Do danas je Barbi primila više od 30 injekcija hijaluronske kiseline. Potrošila je više od 23 hiljade evra na usne.

 

 

Fileri joj ugrožavaju život

Ipak, ona će dodatno uložiti 500 evra na filere oko nosa zbog pojave bora. „Tamo se nalaze sinusi i krvni sudovi. Ako dođe do začepljenja, to bi moglo ugroziti moj život“, priznala je Andrea, svesna rizika koje nosi njena opsesija estetskim zahvatima. „Moj lekar je rekao da je vrlo važno imati filer na tim područjima jer ako ga nema, s godinama će moje lice izgledati staro. Kako imam veliku količinu filera u usnama, kao i u jagodicama, dolazi do nakupljanja filera s obe strane lica, što uzrokuje bore. Tako osetljiva područja potrebno je osvežavati kako bi bila sveža i mladolika. Ipak, drugi lekari upozoravaju da idem predaleko sa ovim zahvatima, ali ja ću nastaviti s time bez obzira na posledice.“

Andreina transformacija je započela 2018. godine. Fotografije iz prošlosti, koje još uvek čuva na društvenim mrežama pokazuju da je pre korekcija bila lepa i simpatična devojka.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading