Napućila usne, a kada ih je opustila nastala je magija: Trik sa karminom napravio haos na mrežama, video pogledalo skoro 40 miliona!

Vesti 11.09.2024 08:30 0

Malo je reći da je trend uzeo maha na ovoj društvenoj mreži

usne

Printscreen/TikTok/_hello_adri

,,Bitlđus, Bitlđus", nastavak hit horor komedije ,,Bitlđus", koji je premijerno emitovan 6. septembra, je uzdrmao planetu, što je sasvim razumljivo ako uzmete u obzir da se u remek delu Tima Bartona pojavljuju lica poput Džene Ortege, Vinone Rajder, Monike Beluči i Majkla Kitona. 

Fantastična glumačka ekipa je oduševila svojim nastupom, a dodatni efekat je stvorila celokupna estetika filma. Iako je ,,Bitlđus, Bitlđus" pomalo jezivog karaktera, on je takođe i neodoljivo simpatičan i raznobojan, te nije čudo što je momentalno privukao pažnju slavnih šminkera na TikTok-u.

Bilo je bezbroj kreativih trasformacija u glavnog lika Bitlđusa i njegove ,,koleginice" Astrid i Lidije, ali trend koji je apsolutno eksplodirao početkom ovog meseca stavlja u fokus usne.

Apsolutni hit

Za ovaj neverovatan trend je zaslužna TikTok influenserka koja se potpisuje kao Hello Adri. Ona je kreirala izgled usana koji se sastoji od tečnog karmina zelene boje preko kojeg se nanosi crna senka za oči.

Usne treba da se napuće dok se nanosi senka, a onda da se opuste, nakon čega se dobija izgled koji se uklapa u estetiku Bitlđusa s obzirom da ovaj sablasni duh ima zelenu kosu i odelo sa crno-belim prugama.

 

 

Ona je dodatno istakla svoj izgled tako što je na oči nanela senke u zelenoj i ljubičastoj nijansi i iscrtala nekoliko slobodnih tačaka po celom licu.

Malo je reći da je trend uzeo maha na ovoj društvenoj mreži. Oduševljene influenserke su odmah pojurile da pokažu svoje umeće i kreativnost koristeći različite kombinacije boja.

 

@_.melodious_ Okay how cool is this beetle juice lipstick hack 🪲🧃 Original creators: @Hello Adri @Luara Reisinger #beetlejuice #beetlejuicelipstick #beetlejuicemakeup ♬ Say My Name - Alex Brightman & Sophia Anne Caruso & Kerry Butler & Rob McClure

 

Melodi je na primer isprobala kombinaciju sa zelenim i belim karminom, dok je Sidni odlučila da uokviri zeleno-crnu kombinaciju crvenim karminom.

 

 

Bilo je i onih poput Eme koji su se odlučili za suptilniju kombinaciju poput svetlo roze.

 

 

Njena interpretacija se izdvojila od mase iz još jednog razloga. Ona je umesto senke na usne nanela maskaru. To je uradila uz pomoć bjuti blendera.

 

Šta vi mislite o ovom trendu?

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading