Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 20:36 0

Dok je s nestrpljenjem čekala odgovor, 28-godišnjakinja nije mogla ni zamisliti šta je očekuje.

dnk test

Shutterstock

 

Usvojena žena (28) odlučila je da uradi kućni DNK test jer je želela da sazna više o svom poreklu. No, ostala je slomljena jer su rezultati pokazali tragičnu porodičnu tajnu, a sve je odlučila da podeli na Redditu, piše Mirror.

"Uradila sam DNK test i moji rezultati su me šokirali, ne u smislu nasleđa, već činjenice da kaže da imam jednojajčanu bliznakinju koja sa mnom deli 100 posto DNK", započela je žena svoju priču. No, na profilu bliznakinje pisalo je da je rođena 1940. godine pa se žena zapitala da nije pogrešila.

"Mislila sam da je to samo greška, ali ozbiljno, na fotografiji jako sliči meni. Izgleda mlado i očito je to moderna fotografija, izgleda poput mene", objasnila je žena koja živi u Kanadi. Odlučila je da kontaktira svoju sestru putem web stranice i s nestrpljenjem je čekala njen odgovor.

dnk test

Shutterstock

 

 

Kad je konačno dobila odgovor, on je bio daleko od onoga što je očekivala. "Bila sam toliko uzbuđena što ću razgovarati s njom i što ću upoznati svoju bliznakinju. Dobila sam odgovor od njenih staratelja da je zapravo uradila DNK test da bi pronašla bilo koga od svoje biološke porodice pre nego što je umrla jer je imala terminalnu dijagnozu raka. Umrla je ne znajući da ima bliznakinju", opisala je Kanađanka. 

"Sada moram da provedem ceo život znajući da imam jednojajčanu bliznakinju koju nikada nisam imala priliku upoznati", dodala je. Saznala je i da joj je sestra umrla pre dve godine. "Srećom, prijavila se putem e-pošte svoje usvojene mame tako da je nakon njene smrti njena majka još uvek mogla da vidi ima li podudaranja", rekla je.

Žena je razgovarala s njom te je saznala puno o svojoj bliznakinji. "Srceparajuće, uprkos tome što se nikad nismo poznavale, zvučimo tako slično. Čak smo studirale istu stvar na fakultetu. Nadam se da ću jednog dana upoznati njene roditelje i posetiti njen grob. Slomljena sam i bez reči", izjavila je 28-godišnjakinja.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading