14:17 Lepota i Moda One su bliznakinje, imaju 47 godina! Jedna je 20 godina primala botoks, druga nikada, evo kako izgledaju danas!
13:50 Poznati Svet se divio njihovoj lepoti, a sada ih žali: Kako nekad čudesne bliznakinje izgledaju danas na pragu 40-te
15:02 Porodica Milion ljudi za 24 sata zanemelo: Bliznakinje koje govore ISTIM REČIMA šokirale ceo svet, "nemoguće je da tako pričaju, one su klonovi"
21:48 Ispovesti Sestre bliznakinje tvrde da dele apsolutno sve: Jedan detalj iz spavaće sobe je posebno šokirao javnost
20:36 Ispovesti Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti
19:58 Porodica "A ja mislila da je moja mama stroga": Podelila pravila za svoje ćerke i mnoge ostavila bez teksta
14:13 Porodica Najlepše bliznakinje su porasle: Evo na koga liče, otac im je zgodan do bola, a tek kakve oči ima, ženama klecaju kolena kad ih pogleda
08:37 Porodica Jedno telo sa 2 žene: Ovako danas izgledaju slavne sijamske bliznakinje, fanove oduševile najradosnijim vestima!
15:20 Ispovesti Otete iz majčinog zagrljaja na rođenju: Prodali su ih na crnom tržištu, videle su tek posle 22 godine, a ceo život su živele u istom gradu
20:00 Porodica Naj mama Srbije: Miljana (25) je u razmaku od godinu dana rodila dva para bliznakinja, ovako izgleda život sa 4 devojčice
11:59 Porodica One su hit na društvenim mrežama: Fitnes influenserka i njena sestra bliznakinja koja je odabrala drugačiji put oduševile ljude
10:19 Porodica Jednojajčane ili dvojajčane? Odgovor na ovo pitanje je zapanjio bliznakinje iz Australije, a jednako je bila iznenađena i njihova porodica
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac