Posula pepeo pokojnog deke u okean, a onda je 27 miliona ljudi ostavila bez teksta: Nije bila spremna za ono što je usledilo

Tatjana Badarević Vesti 22.08.2024 16:52 0

Neverovatan trenutak povezivanja s preminulim voljenim osobama može se dogoditi na najneočekivanije načine, kao što je to doživela jedna devojka koja je podelila dirljiv snimak.

Kajli

Printscreen/TikTok

 

Jedna žena podelila je emotivan snimak trenutka kada je primila "znak" od svog pokojnog dede - odmah nakon što je njegov pepeo posula u okean. Dvadesetogodišnja Kajli podelila je ovaj poseban trenutak na svom TikTok nalogu, gde je video prikupio gotovo 17 miliona pregleda za samo tri dana. Na snimku, koji prikazuje Kajli i njenu porodicu na brodu, vidi se kako se delfini pojavljuju ubrzo nakon što je pepeo dodirnuo vodu, a jedan od njih veselo prati brod sve do kraja putovanja.

"Posuli smo pepeo našeg dede, a onda smo imali posebne posetioce", napisala je Kajli u emotivnom opisu videa, "Duboko verujemo da ih je on poslao kako bi nam pokazao da je još uvek s nama i da nas puno voli. Volimo te i nedostaješ nam, deko."

 

@kylieg228

Deep down we think he sent them to us to tell us that he is still with us and that he loves us so much. We love and miss you grandpa so so much.❤️🕊️ ♬ original sound - daydream

 

Ovaj trenutak inspirisao je i druge korisnike TikToka da podele svoje slične priče. "Moj deda je bio opsednut morskim kravama i kada smo bacili njegov pepeo u okean, morska krava je plivala pokraj nas nekoliko minuta kasnije", otkrila je, "Prekrasan trenutak."

Drugi je napisao: "Učinili smo istu stvar za mog dedu i kad smo se vratili u kuću moje tetke, bio sam na pristaništu i dva delfina su plivala ispod mene. Svi verujemo da su me to pozdravili moji baka i deka." A treći je podelio: ‘Kunem se da mi se upravo to dogodilo! Bacili smo pepeo mog dede i onda se pojavila gomila delfina!"

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading