16:52 Ispovesti Posula pepeo pokojnog deke u okean, a onda je 27 miliona ljudi ostavila bez teksta: Nije bila spremna za ono što je usledilo
13:14 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
21:07 Porodica Sara je sinu dala očevo ime: Reakcija deke raznežila je milione, nije mogao da obuzda emocije
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
10:30 Ispovesti Porodila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur: Devojčica je dobila predivno ime, a objavili su i njenu prvu FOTOGRAFIJU
15:00 Ispovesti Deda Dragi traži ženu za ženidbu: Nudi 50.000 dinara, a ovo su uslovi koje ona mora da ispuni
13:15 Zdravlje Deku (79) mučile su UŽASNE glavobolje : Stari TRIK ga je spasio, nikada nećete POVEROVATI šta je uradio!
15:40 Zdravlje Lekari ostali u ČUDU kada su ga videli: Deda sa OTEČENIM licem i ZVIŽDANJEM u testisima za dlaku izbegao SMRT
14:07 Poznati Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu
17:52 Poznati Deda joj se borio u PARTIZANIMA, pokorila je HOLIVUD sa samo 13 godina: Njeno pravo ime je MILICA, a svet je poznaje pod POTPUNO DRUGIM IMENOM!
10:34 Poznati Ovaj podatak o LEGENDARNOM treneru je retko ko znao: Naš NAJPOZNATIJI naučnik je bio deda Dude Ivkovića
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom