16:52 Ispovesti Posula pepeo pokojnog deke u okean, a onda je 27 miliona ljudi ostavila bez teksta: Nije bila spremna za ono što je usledilo
13:14 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
21:07 Porodica Sara je sinu dala očevo ime: Reakcija deke raznežila je milione, nije mogao da obuzda emocije
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
10:30 Ispovesti Porodila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur: Devojčica je dobila predivno ime, a objavili su i njenu prvu FOTOGRAFIJU
15:00 Ispovesti Deda Dragi traži ženu za ženidbu: Nudi 50.000 dinara, a ovo su uslovi koje ona mora da ispuni
13:15 Zdravlje Deku (79) mučile su UŽASNE glavobolje : Stari TRIK ga je spasio, nikada nećete POVEROVATI šta je uradio!
15:40 Zdravlje Lekari ostali u ČUDU kada su ga videli: Deda sa OTEČENIM licem i ZVIŽDANJEM u testisima za dlaku izbegao SMRT
14:07 Poznati Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu
17:52 Poznati Deda joj se borio u PARTIZANIMA, pokorila je HOLIVUD sa samo 13 godina: Njeno pravo ime je MILICA, a svet je poznaje pod POTPUNO DRUGIM IMENOM!
10:34 Poznati Ovaj podatak o LEGENDARNOM treneru je retko ko znao: Naš NAJPOZNATIJI naučnik je bio deda Dude Ivkovića
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli