Zara povukla iz prodaje dečju majicu: Roditelje zapanjio natpis na njoj, da li je moguće da to piše?!

Vesti 18.08.2024 16:26 0

Jedna majka je objavila na internetu da je šokirana majicom za decu koju je videla u Zari.

majica

Printscreen/TikTok

Laura je objavila fotografiju dečje majice kratkih rukava, koja je zbog njene pritužbe povučena iz prodaje. Reč je o beloj majici na kojoj se mogu videti polovice jagode uz tekst: "Zagrizi. Nalet slatkog užitka, što ga čini savršenim letnjim zalogajem. Jagoda: mala eksplozija radosti."

Nikada ne bih to obukla svojim ćerkama

Majka smatra da je taj natpis "se**ualno sugestivan". "Nisam od onih koji su preterano osetljivi na odeću, ali sam bila u Zari i ovo sam videla na odeljenju za devojčice. Ako ste ovo kupili svom detetu, treba ozbiljno da porazgovarate sami sa sobom, po mom mišljenju. U šoku sam. Jesam li to samo ja ili ovo jednostavno nije u redu? Nikada ne bih to obukla svojim ćerkama. Ne znam je li problem u meni ili je ovo očigledno pogrešno", ispričala je u video snimku koji je objavila na TikToku.

majica

Printscreen/TikTok

 

"Objavila sam ovo na TikToku kako bih dobila mišljenje drugih ljudi i vrlo je jasno da i drugi misle isto što i ja. Vrlo je sugestivno. Ova majica je bila za dete od 6 do 7 godina i mislim da to nije u redu", dodala je majka.

 

@chaos.to.sanity If you think this is wrong - please let me know so i don’t feel crazy… is this wrong? Or not? Personally, I’m disgusted - who is buying this t-shirt for their child?!! #zara #disgusted #foryou #fyp #fypviralシ #makethisviral ♬ original sound - LJ🪬

 

Zara odmah povukla majicu

Ima i onih koji smatraju da je s majicom sve u redu i da su to samo obične jagode. Na kraju su se oglasili i predstavnici Zare. "Nije bilo namere da reč 'zalogaj' na ovoj majici implicira bilo šta drugo osim tradicionalnog značenja te reči, što dokazuje i fotografija jagode na odevnom predmetu. Međutim, sada razumemo da su neki pojedinci drugačije protumačili navedeni pojam. Stoga smo majicu uklonili iz prodavnica i sa naše veb stranice i izvinjavamo se zbog bilo kakvog nesporazuma ili uvrede", poručili su iz Zare, a prenosi „Dejli Mejl".

Bonus video:

Komentari (0)
Loading