„Miris mora i zaprške je fuj!“ Tetka pokazala šta sve nosi na more od hrane, ljudi je najstrašnije napljuvali

Vesti 08.08.2024 18:15 0

Žena je pokazala kako priprema hranu koju će poneti na letovanje, a mnogi su je izvređali zbog toga.

jelo

Printscreen/TikTok

Jedna žena koja na društvenoj mreži TikTok ima nalog pod nazivom „tetka“ snimila je video u kojem je pokazala kako je skuvala mnoga jela koja će poneti na letovanje sa porodicom. Njen video je izazvao burne komentare.

Sve zaledila pre letovanja

Grašak i bolonjeze sos bili su joj prvi na spisku hrane za more. Potom je dobila savet da šnicle pripremi za pohovanje i zaledi, pa ih na moru samo isprži za ručak. „Nosim zamrznutu hranu na odmor prvi put u životu. Kuvam grašak da ga zamrznem, a za to vreme dobijam na desetine poruka da grašak nije dobar kad se odmrzne pa podgreje. Pišu i oni koji su imali pozitivna iskustva. Ja ću ga poneti, pa vam javljam kakav je bio", kaže tetka u svom videu. "Zaledila sam i bolonjeze sos, dve kese, zatim dve kese graška, a od vas sam dobila i odličan predlog za zaledim šnicle za pohovanje. Ćufte, gulaš, pasulj, to su neka samo od jela koja ste mi predložili da skuvam i zamrznem“, rekla je.

 

@__tetka_ Šta nikako ne sme da se zamrzne a šta je ok i šta vi nosite na more? Pišite u komentarima #paradajzturisti #putovanje #hranazaput #hrana #food #recepti #odmor ♬ original sound - Tetka

 

Da li neko zaista kuva na moru?

Žena je nakon objave svog videa izazvala burne reakcije ljudi. "Ljudi, zar neko zaista kuva i prži na moru, u apartmanu u kojem spava? Miris mora i zaprške je fuj!“, „Da li je realno da nosite zamrznutu hranu na more? Na more se ide da se uživa a ne kuva, podgreva. Imate tamo toliko restorana, strašno“, neki su od mnogobrojnih komentara koji ženu osuđuju što nosi hranu od kuće. Ipak, mnoge žene su je podržale i rekle da i one ponesu nešto od hrane kako bi na moru potrošile manje novca.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading