Majka vratila decu kući posle 1 dana na moru: „Naše letovanje je odmah postalo prava noćna mora!“

Vesti 25.07.2024 20:25 0

Iznervirana majka je spakovala kofere porodice posle jednog dana letovanja i porodica se vratila kući.

žena

Shutterstock

"Muž i ja imamo troje dece, dva sina od 9 i 8 godina i ćerku od 3 godine. Sinovi su baš nemirni, tuku se i svađaju kao da nisu rođena braća nego najveći neprijatelji. I ćerka je počela da se ponaša kao oni, jer obožava stariju braću. Znam da su sva deca nemirna u detinjstvu, ali njihovo ponašanje je otišlo predaleko. I pre nego što smo krenuli na more, rekla sam suprugu da nisam sigurna da li je odmor dobra ideja, ali on je insistirao da idemo na letovanje", napisala je jedna iznervirana majka svoj problem na društvenoj mreži „Redit“.

Vratila ih kući posle jednog dana

Majka je ovo napisala jedan dan po povratku s mora gde je njena porodica provela bukvalno 24 sata. Ona je otkazala letovanje, spakovala kofere i vratila porodicu kuću jer su deca bila nemoguća. Majka je napisala da su deca počela da se svađaju čim su se smestili u hotel.

"Cipele na belom nameštaju, trčanje po sobi, vikanje u hodniku, svađe... Otišli smo na ručak u hotelsku trpezariju, a oni su se ponašali kao divljaci. Kad smo stigli na plažu, odbijali su da im namažem kremu za sunčanje, svađali se oko igračaka i psovali", opisala je majka šta su sve deca radila za samo jedan i doprinela tim ponašanjem da ona donese rigoroznu odluku.

žena

Shutterstock

 

Deca moraju da snose posledice

Tada je majka odlučila da deca moraju da snose posledice za svoje loše ponašanje, pa je celu porodicu spakovala i vratili su se kući. „Moj muž je govorio da će sve biti u redu i da ne treba da se vraćamo, ali ja sam čvrsto stajala pri svojoj odluci – ili odlazimo svi ili samo ja", napisala je. Deca su tada počela da plaču, obećala su da će popraviti ponašanje, ali bilo je previše kasno za to. Već smo se obrukali gde god smo mogli.

"I vratili smo se kući. Deca su pola puta preplakala, a suprug je ćutao i naljutio se na mene. Trenutno su svi oni ljuti, osim ćerke koja je previše mala da bi sve to razumela“, zaključila je majka svoju ispovest i upitala korisnike ove društvene mreže da li je pogrešila.

Ljudi su ispod njenog teksta pisali svoje mišljenje, ali se većina složila sa majkom – da deca treba da snose posledice za nepristojno ponašanje. "Niste ih dobro vaspitali. Zato ih sada kaznite da shvate da ne smeju tako da se ponašaju“, "Oni su mali, krivim isključivo roditelje", „Treba im pokazati da ćete se prema njima drugačije ponašati kada oni promene ponašanje", neki su od komentara.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading