„Muškarci to obožavaju“: Devojka nema nijedan zub, ali joj to uopšte ne smeta!

Vesti 04.07.2024 21:52 0

Devojka kaže da je srećnija nego ikada, iako je tako mlada ostala bez zuba.

devojka

Printscreen/Youtube

Mnoge devojke bi pale u depresiju da nemaju nijedan zub, ali jedna nije dopustila da taj problem utiče na njeno samopouzdanje. Ona je na svom TikTok profilu, na kome ima preko 400.000 pratilaca, objavila video u kojem je ispričala svoju priču.

Proteze joj ne smetaju

Devojka nije pritom delovala nimalo zabrinuto, već je ponosno šetkala pred kamerom pokazujući - zubnu protezu. "Bilo mi je lakše da izlazim s momcima kada sam dobila zubnu protezu, ali ja sam u vezi već pet godina. Ipak, na početku mi je to dalo više samopouzdanja."

Muškarci to obožavaju

Ispod njenog videa su se nizali komentari devojaka i žena, a neke koje takođe nose proteze, pisale su da su njihovi partneri srećni zbog toga. "Moj momak nema nikakvih pritužbi", "Moj partner je rekao da je bolje bez zuba. To je prava stvar“, „Pročitala sam negde da i brojni drugi muškarci misle isto. To mi je podiglo samopouzdanje," neki su od komentara.

 

 

Ljudi je vole jer se šali na svoj računU gotovo svim svojim videima, ova devojka samouvereno pokazuje kako izgleda bez proteza i šali se na svoj račun. Ona priča i tome s kakvim problemima se susreće. Mnogi pratioci joj u komentarima zahvaljuju što objavljuje takve stvari, jer im pomaže da se lakše izbore sa tim problemom.

Najpopularniji video ove devojke pregledan je čak 12,8 miliona puta. U njemu vadi zubnu protezu iz usta, a zatim je ponovno stavlja i smeje se. Njena poruka glasi: "Lepa si bez obzira na sve! Budi verna sebi." 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading