Pacijenti čekaju u redu, a on bludniči: Doktor imao intimne odnose u ordinaciji i sve snimao, pa slao medicinskoj sestri!

Vesti 28.04.2024 14:11 0

Lekar je imao odnose sa ženama u svojoj ordinaciji, dok su ga ispred čekali pacijenti. Na kraju je uhvaćen.

doktor

Printscreen/Instagram

Pohotni doktor je snimao intimne odnose, a 200 snimaka je poslao medicinskoj sestri. Sve to je radio u svojoj ordinaciji dok pacijenti čekaju u redu da ih pregleda. Sada se suočava s krajem medicinske karijere.

On je izjavio da je zavisnik od se**a. Naime, potvrđeno je da je imao odnose sa ženama u ordinaciji i slao slike polnog organa svojoj ljubavnici dok je čekao da sledeći pacijent uđe na pregled. Svedočeći na saslušanju, izvinio se bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje "odvratno" ponašanje.

Britanski sud koji se bavi tužbama protiv lekara dobio je informaciju o tome kako je pozvao dve žene, koje je upoznao na stranicama za upoznavanje, u ordinaciju i s njima imao intimne odnose tokom radnog vremena. Protiv njega je podignuta i optužba za se**ualni čin u ordinaciji, piše „Dejli mejl“.

 

 

Doktorova koleginica je na saslušanju rekla da je započela "veselo prijateljstvo" s dr Plimerom razigranim aluzijama, ali od marta 2018. poveravao joj je sve o svojoj zavisnosti od se**u, a razmenili su i oko 5000 telefonskih poruka. Jedna je glasila: "Mogu li ti reći tajnu? Ti si mi najdraža". Dr Plimer joj je pokazao čak 197 fotografija i videa na kojima se vidi kako ima odnose s drugim ženama.

Naime, doktor je priznao da je ženama slao eksplicitne video zapise, ali je tvrdio da su pristale na to. Suočio se sa 16 optužbi koje su se odnosile na koleginicu, uključujući pokušaj da je poljubi bez pristanka i prilaženje s raskopčanim pantalonama. Isto tako, pokazivao joj snimke intimnih odnosa s drugim ženama dok je bio na poslu. Doktor je priznao i da je slao slike svog polnog organa ženama, a sve su bile snimljene na poslu. Ostalo je da se utvrdi datum kada će mu se suditi.

Komentari (0)
Loading