Pretvarao se da ima rak, a varao je: Devojka razotkrila morbidne laži bivšeg, da bude ubedljiv otišao je korak dalje

Olja Jelić Vesti 18.04.2024 14:52 0

Manekenka je otkrila je da je jedan bivši dečko prevario pretvarajući se da ima rak

Hejli

Printscreen/Instagram

Manekenka je u šokantnoj ispovesti otkrila svoje najgore iskustvo sa bivšim momkom, kako je saznala na šta je sve bio spreman i koliko je zapravo lagao.

Manekenku je dečko prevario pretvarajući se da ima rak da bi mogao da pobegne i vidi drugu ženu.

Otkrila je da je sada veoma njen bivši malo kasnije povukao još drskiji potez. Momak je čak obrijao glavu kako bi laž učinio ubedljivijom.

 

 

To se desilo na njen rođendan, a on mi je rekao da mu je loše i da mora da ide kući. Na kraju sam otkrila da će on u stvari videti svoju drugu devojku.

I Hejli i druga žena su bile prevarene. Hejli je objasnila da nije imala pojma o raku. Oni su bili zajedno duže vreme, čak je upoznala i njegovu porodicu.

U početku je njen bivši tvrdio da ima rak kostiju, ali je onda promenio svoju priču, objašnjavajući da ima rak kože. Hejli je bila sumnjičava zbog njegove tvrdnje zato što je ranije tvrdio da boluje od raka kostiju, ali je direktno negirao da je to ikada rekao.

 

 

 

Na kraju se odao kada ga je Hejli pitala gde je bio. Insistirao je da je bio sa društvom, rekavši da je Hejli čak mogla da proveri njegov telefon ako mu ne veruje.

Kada je prihvatila ponudu svog dečka, on je iznenada počeo da dodaje uslove.

"Rekao je samo jedan uslov, da ne otvaram nijednu nepročitanu poruku i da ga ne snimam", rekla je.

Odmah je uzela njegov telefon i videla njegove fotografije od prethodne noći. Videla je poruke u kojima je pisalo: „Volim te dušo“, pa sam odgovorila i pitala „Ko si ti?“

Odmah je nazvala druga žena da sazna šta se dešava. Hejli je potom sastavila kockice.

Raskinula sa tipom na licu mesta. Ali kasnije se ipak opet javio.

„Pre nekoliko nedelja mi je poslao poruku na TikTok-u“, objasnila je ona. Naravno, nije mu odgovorila jer je želela da prekine svaki kontakt.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading