Scena kao iz filma: Renoviranje kuće dovelo do šokantnog otkrića, svi se pitaju kako su tek sada primetili

Vesti 29.03.2024 16:20 0

U jednom od sada viralnih serija videa koje je postavila, može se videti kako okreće kameru da bi pokazala tamno siva vrata...

kuća

Printscreen/TikTok/kids_up_in_here

Žena u Sjedinjenim Državama je ranije ove nedelje otkrila jezivu stvar unutar zidova svog doma, koje je od tada zbunilo i užasnulo internet,

Dokumentujući svoje zapanjujuće otkriće na TikTok-u dok je renovirala svoj dom, slučajno je otkrila „tajnu sobu“ za koju nije znala da postoji, skrivenu u kući u kojoj su ona i njen muž živeli četiri godine.

Dok su menjali tepih u podrumu svog doma u SAD, Aurora Blazingstar, koja je podelila svoju priču na TikTok-u, i njen muž su ubrzo naišli na klizna vrata od gipsanih ploča, koja su se otvorila i otkrila tajnu sobu.

U jednom od sada viralnih serija videa koje je postavila, može se videti kako okreće kameru da bi pokazala tamno siva vrata.

Druga prikazuje njenog muža kako otvara vrata i otkriva malu, kvadratnu sobu unutra, kompletnu sa osvetljenjem i strujom.

,,O Bože!" čuje se kako uzvikuje. ,,Šta je**te? Ovo nikada nismo videli u kući, a ovde živimo četiri godine. Ovo mora da je nekakvo sklonište za bombe."

Uprkos raznim sugestijama Aurore i njenog muža, stotine korisnika, koji su naizgled ostali užasnuti otkrićem, pozvali su majku da upozori vlasti na prostoriju, a neki čak sugerišu da se zločin mogao dogoditi unutar zidova.

 

 

„To 100% nije bunker, možda prostorija za uzgoj, ali postoji realna šansa da je ovde počinjen 1 ili više zločina i umesto da zovete policiju, šalite se o tome na društvenim mrežama,“ jedan je udario u komentarima.

Treći je dodao: ,,Iskreno bih kontaktirao policiju. Nikada ne znaš kakvi su se hladni slučajevi dogodili u tom području."

 

@kids_up_in_here Replying to @WhatAreYouStaringAtDude Help victims of sexual assault recieve all the care they need in one place tailored for them. https://tinyurl.com/Support-survivors #secretroom #hiddenroom #growroom #caponesvault #SAFEcenterIowa ♬ original sound - Aurora Blazingstar

 

Dok su se neki složili da je prostorija možda korišćena kao neka vrsta bunkera, drugi su sugerisali da je prostor možda korišćen za skladištenje oružja, a nekolicina je verovala da je mogla da se koristi kao prostorija za uzgoj marihuane.

Među spekulacijama, međutim, postoji jedno posebno pitanje o misterioznoj sobi za koju stotine Aurorinih pratilaca umiru od želje da saznaju otkako je objavila svoj originalni video.

U sledećem snimku objavljenom ove nedelje, majka dvoje dece koristi crno svetlo da proveri da li je supstanca, poput krvi ili urina, poprskana po zidovima sobe, navodi Tyla.

Srećom, ona govori svojim pratiocima da se ništa neobično nije pojavilo tokom njenog testa, ali to nije sprečilo njene ogromne pratioce da primete zaista jeziv element u prostoriji.

 

 

,,Zašto bi bio potreban odvod? Definitivno ne samo za skladištenje", napisao je jedan u komentarima.

Drugi je nastavio: ,,Taj odvod u podu uopšte nije sumnjiv.. ni malo"

,,Odvod je pomalo sablasan", dodao je treći.

Srećom, Aurora je prihvatila savet mnogih svojih pratilaca, otkrivajući u drugom snimku da je na kraju pozvala svoju lokalnu policiju da proveri sobu, koja nije pronašla razloge za zabrinutost nakon pregleda imovine. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading