„Isto je radio i moj bivši“: Devojka ispričala kako otkriti da muškarac voli da švrlja, mnogi se složili s njom

Vesti 06.03.2024 14:50 0

Video u kojem je jedna devojka objasnila kako je moguće otkriti da je muškarac sklon varanju postao je viralan.

devojka

Printscreen/TikTok

U video snimku, koji je devojka po imenu Fiona objavila na svom „TikTok“ profilu, objasnila je da postoje dva ključna znaka na koje bi žene trebalo da obrate pažnju da bi videle da li je njihov partner sklon varanju.

"Iz mog iskustva ili imaju profil na Instagramu i prate mnogo devojaka koje ne poznaju, posebno one atraktivne i koje se bave fitnesom. Ako vidim da prati hrpu fitnes devojaka, znači da ima ’energiju varalice’", rekla je. "Drugo, ima Instagram i prati svaku devojku koju je ikada upoznao, na primer, konobaricu. Dakle, ako prati obične devojke, ali hrpu njih. Ako su razgovarali, susreli su se, a on prati njen Instagram, šalje istu ‘energiju varalice’", dodala je.

Mnoge žene su se složile u komentarima s njom, pa napisale kako su i same imale slična iskustva: "Ovo je istina", "Da sam bar ovo ranije znala", "To je radio i moj bivši" i "Doslovno svaki tip kog sam upoznala to radi", neki su od komentara.

 

 

Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s njom: "Više se treba paziti tipova koji uopšte nemaju profile na društvenim mrežama", komentarisala je jedna devojka, a druga se nadovezala: "Moj bivši je imao samo profil na „Reditu“, pa me je tamo varao."

Komentari (0)
Loading