Dilema za milion evra u kvizu "Milioner": Zvao ženu za pomoć, a na njen mobilni se javio muškarac

Vesti 05.03.2024 09:05 0

Takmičar kviza „Želite li da postanete milioner“ ostao je zatečen kad je iskoristio džoker da nazove suprugu za pomoć.

muškarac

Printscreen/Youtube

Britanski kviz „Želite li da postanete milioner“ koji vodi Džeremi Klarkson imao je do sada mnogo uzbudljivih trenutaka. Neobična situacija se desila i kada je takmičar J. P. Hogan iz Linkolna iskoristio mogućnost da pozove prijatelja. On je pozvao svoju suprugu i ostao šokiran.

Čovek nije znao odgovor na pitanje vredno oko 18.700 evra. Pitanje je bilo u vezi sa danima vikenda u Nemačkoj.

- Tetka moje supruge živi u Nemačkoj i ona je više puta posećivala. Supruga bi inače bila u publici, ali je ostala kod kuće kao moj džoker - rekao je Hogan i tražio da je pozovu.

Međutim, kada je telefon njegove supruge zazvonio, sa druge strane se javio muški glas. Voditelj je rekao da se na telefon javio muškarac i da se opusti jer je moguće da se radi o potpuno bezazlenoj situaciji. Kad se njegova supruga konačno javila, voditelj ju je upitao da li je neko sa njom.

 

 

Ovaj deo kviza je objavljen na „Jutjub“ kanalu, a ispod snimka su nizali različiti šaljivi komentari. Jedan čovek je napisao kako je prijava za kviz samo jedan od načina za otkrivanje ženine prevare, pogotovo ako je neko zove da odgovori na pitanje iz „Milionera“. Još su neki ljudi muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, dok su ostali tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže da nema signala.

Pažljivim slušanjem ćete čuti kako se javlja automatski odgovor koji kaže da nema usluge. Kako god bilo, takmičar je kviz završio bogatiji za oko 75.000 evra.

 

 

Komentari (0)
Loading