Dobila milion lajkova za jedan dan! Svima je objasnila zašto se lepa devojka zaljubi u ružnog momka

Vesti 04.03.2024 16:00 0

Jedna devojka je na objavila video snimak i dala odgovor na večitu dilemu.

devojka

Printscreen/TikTok

"Znate ono kad vidite neki par, i devojka izgleda kao da je izvan njegove lige, kao ona je zgodna, a on... Pa se drugi tipovi pitaju - kako je uspeo da je smuva? Kako?", započela je Nikol Dojon svoje objašnjenje na „TikToku“. Ovaj njen video je dobio preko milion lajkova za samo jedan dan!

"Verovatno se samo ponaša prema njoj kako treba", objasnila je. "Neverovatno mi je kako ljude to toliko buni. To što si zgodan će ti pomoći samo kratko... To razumete? To što si zgodan će možda privući njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebalo. Ali na kraju dana, ako si kreten, ako je ne tretiraš kako treba - neće te odabrati", objasnila je.

 

 

"Muškarci mogu završiti sa zgodnijim ženama jer žene ne osuđuju toliko. Devojka će biti s tipom koji je možda po izgledu 'ispod nje' ako se on prema njoj lepo ponaša. Muškarci će teško primetiti devojke koje im nisu privlačne fizički, ali devojke - mi volimo da izlazimo sa ružnim muškarcima. Ok, ako je smešan i ako se lepo ponaša prema nama. Sanjam li o ružnom dečku? Ne, ali ako će mi poklanjati cveće svaki dan - može", zaključila je Nikol i oduševila ljude na internetu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading