Kuka na sav glas da je pod stresom: „Udata sam za milionera, a daje mi ovako mali džeparac!“

Vesti 26.10.2023 22:11 0

Linda Andrade, domaćica iz Dubaija, postala je popularna nakon što je u viralnom videu otkrila neke od najgorih stvari vezanih za brak sa milionerom.

žena

Printscreen/TikTok

Linda Andrade (24) ima život o kojem većina može samo da sanja. Ona živi u Dubaiju sa svojim mužem multi-milionerom Rikijem Andradeom, koji je svoje bogatstvo stekao kao trgovac kriptovalutama. Provodi dane dokumentujući svoj luksuzni način života na TikToku.

U viralnom videu „Najgore stvari kada si sa milionerom u Dubaiju“ podelila je sa svojim pratiocima nekoliko šokantnih stvari, među kojima je i to da ima džeparac od „samo“ 71.340 evra! Za mnoge je ovo neverovatno, a Linda nastavlja da šokira javnost svojim izjavama.

U nastavku je rekla podelila kako joj je potrebna banja zbog stresa koji doživljava, a vidi se kako pijucka koktele i jede suši.

 

 

– Ugojila sam se od hrane – kaže, a onda prebaci kameru na svog muža i doda: - Prezauzet je za mene.

Nije iznenađujuće da je njena objava izazvala mnogo komentara na TikTok-u.

„Mogu li dobiti neki od tvojih problema?!“, našalio se jedan gledalac.

Linda je objavila i da zahteva potpuni pristup suprugovim bankovnim računima, garderobu od milion dolara, mesečne kupovine od najmanje 21.000 dolara, pozlaćene automobile, tri vile i telohranitelja koji bi je zaštitio od potencijalnih lopova.

Komentari (0)
Loading