Bivši dečko je ponižavao zlobnim komentarima: Odlučila je da u inat njemu postane milionerka i promenila život iz korena

Olja Jelić Vesti 17.06.2023 14:33 0

Milionerka Karina Irbi otkrila je da je zaradila taj ogroman novac jer ju je okrutni komentar bivšeg dečka podstakao da pokrene posao s kupaćim kostimima, piše "The Sun"

Karina Irbi

Printscreen/Instagram

Karina je rekla da joj se bivši partner rugao kada je pre više od deset godina iznela ideju o stvaranju svog brenda kupaćih kostima. Ali nakon što je sledila svoje snove i odbacila muškarca koji joj nije bio podrška, sada je osvojila tržište svojim brendom bikinija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

Australijska lepotica je u jednoj od svojih poslednjih objava otkrila da je njena odlučnost da izgradi najprodavaniji brend bikinija podstaknuta nepristojnom primedbom njenog bivšeg dečka. Opisala je svoje putovanje do vrha uz dve fotografije koje pokazuju njene zanosne obline prekrivene peskom, a na sebi je imala oskudni tanga bikini.

"Zabavna činjenica... pre 12 godina, kad sam rekla svom tadašnjem partneru da želim da pokrenem sopstveni brend odvažnih kupaćih kostima... Znate li šta mi je rekao? Rekao je 'Nosiš minijaturne bikinije samo kako bi privukla pažnju. Mislim da je to samo pokušaj traženja pažnje'. Ovo je bila jedna od mnogih stvari koje mi je neko rekao kada sam pokretala svoj brend Moana. Ali trebalo mi je to!", istakla je Karina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

 

"Bilo je to gorivo koje je zapalilo moju vatru i moju želju da uspem i dokažem svima koji su ikada sumnjali u mene šta je moguće. A sada sam tu, na Havajima, hvalim se svojom 27. kolekcijom... Imate hejtere? Iskoristite ih kao gorivo", istakla je Karina, koja je otkrila da je na putu da zaradi 1,5 miliona funti u samo jednoj godini sa svojim brendom kupaćih kostima.

Komentari (0)
Loading