Nakon automobilske nesreće zaboravila je svoje venčanje: "Sve smo ponovili"

Vesti 07.06.2023 14:07 0

Nakon nesreće, ova žena nije imala hrabrosti da prizna suprugu da se mnogih stvari uopšte ne seća

Nakon automobilske nesreće zaboravila je svoje venčanje: "Sve smo ponovili"

Shutterstock

Nakon što 2014 godine; samo nekoliko dana posle venčanja; doživela tešku saobraćajnu nesreću, amerikanki Džastis Stamper je pored drugih povreda dijagnostikovana i delimična amnezija, a nažalost, jedna od stvari kojih se uopšte nije sećala bio je dan venčanja iz snova, koje je zamišljala i planirala od detinjstva. . Naime, svog supruga Džeremija Džastisa upoznala je sa samo deset godina, a počeli su da se zabavljaju u srednjoj školi i postali par.

Kako su oboje od početka osećali da je to 'to je to', ubrzo su počeli da pričaju o braku i zajedničkom životu, ali nedugo posle venčanja, njihove dalje planove omela je saobraćajna nesreća koja je bila gotovo kobna po Pravdu. "Jednostavno smo od početka znali da nam je suđeno da budemo zajedno, a sada znamo i da nam je suđeno da to potvrdimo dva puta", rekla je Džastis, koja je zaboravila najsrećniji dan u životu nakon što ju je automobil udario na put u brzinom od 80 km/h, odbacivši i nju i njen automobil oko 15 metara od puta.



Nakon toga, za nju je počeo spor i mukotrpan oporavak, a trebalo joj je, kaže, više od mesec i po dana samo da skupi hrabrost da prizna mužu da se ne seća ni dana njihovog venčanja, niti meseci koji su prethodili tome. Posle samo nekoliko trenutaka, on je odlučno rekao: „Nije važno, uradićemo to ponovo!“, a samo nekoliko dana kasnije par je isplanirao svoje venčanje po drugi put, uveravajući se da mogu stvoriti uspomene ponovo.


Uzimajući stvari u svoje ruke, Džeremi, koji je nekoliko meseci ranije potrošio svoju ušteđevinu na njihovo venčanje, tajno je pokrenuo GoFundMe kampanju pozivajući se na velikodušnost poznanika i prijatelja da doprinesu koliko mogu da joj pomognu da postigne venčanje iz snova. „Naše prvo venčanje je bilo prelepo, ali ovog puta želim da Justice bude zaista oduševljena. Ona to zaista zaslužuje“, rekao je Džeremi. „Srećna sam što sam živa i što imam Džeremija jer ne bih bila dobro bez njega“, dodala je Džastis za Bright Side.

 
Komentari (0)
Loading