16:45 Dom i saveti Misli da ima 6 GODINA i da je verenik oteo: Ovo je neverovatna priča ŽENE kojoj se brišu 23 godine ŽIVOTA!
13:13 Ispovesti Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"
16:44 Ispovesti Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!
18:29 Dom i saveti Iako leti teško bujaju, sa ovim ipak ima da niknu najlepši cvetovi: Treba vam samo ovo i orhideje će vam biti nikad zdravije i lepše
17:59 Ispovesti Za 5 dana na Malti, potroši se manje od 50 evra: "Stalno ovako putujem, retko kada dam koji dinar više"
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna: Utorak, sreda i četvrtak će pasti teško nekim znakovima, budite obazrivi, ne srljajte
17:05 Dom i saveti Ne treba vam krečenje: Tri sastojka iz kuhinje štede vreme i novac, a zidovi će blistati od čistoće
16:43 Poznati Pršte poljupci na sve strane, te se grle, te se maze... Šumaher uslikan na jahti sa prezgodnim muškarcem, ne mogu da se obuzdaju
16:15 Zdravlje Kardiolog upozorava: Evo koliko stepeni treba da bude u sobi tokom vrućina – svaka greška se plaća