Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"

Vesti 07.05.2023 21:02 0

Tina Hines je imala jedinstveno iskustvo

Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"

Printscreen/Instagram

Žena se srušila na prilazu svoje kuće i bila mrtva skoro pola sata. Dok su joj muž i lekari pomagali, žena je navodno otišla u raj, gde je stala licem u lice sa Isusom.

Kada je u februaru 2018. Tina imala ovo jedinstveno „bogojavljenje“ , njen suprug Brajan je izvršavao reanimaciju svojoj voljenoj. Reanimacija je bila uspešna, ali je žena ponovo izgubila svest na putu do bolnice. Prema njenom iskazu, tada je bila mrtva 27 minuta.

„Nikada nisam video da neko okreće oči unazad i bukvalno postane ljubičast“, ​​opisao je njen suprug. U reanimaciji supruge pomogao mu je komšija. Uprkos svim naporima, muškarci su bili gotovo sigurni da je žena mrtva.

Nakon što su Tinu prevezli u bolnicu, lekari su joj spasli život. Uspeli su da joj srce ponovo pokrenu nakon šest puta upotrebe defibrilatora. Tokom ove fizičke borbe za život, Tina je doživela nešto neverovatno. Sada rado priča o onome šta je videla.

Žena je izjavila da je sa izuzetnom smirenošću prihvatila celu ovu „borbu za život“. Tada je bila izuzetno opuštena , jer je, kako kaže, takve emocije doživela kada je videla Isusa kako stoji ispred nje raširenih ruku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Hines (@_tinahines)

 

Opisujući svoje iskustvo, žena je obratila pažnju na mnoge detalje.

„Odmah iza Isusa koji je stajao bio je neverovatan sjaj“, rekla je ona. Tinine povrede nakon kolapsa uključivale su posekotinu na čelu od pada, prelom grudne kosti i nekoliko napuklih rebara nakon reanimacije.

Kada se Tina probudila iz kome izazvane lekovima, upisala je kratku, ali konciznu belešku na komadu papira na kojoj je pisalo: „Ovo je stvarno“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Hines (@_tinahines)

 

„Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive“, rekla je kasnije.

Lekari su bili začuđeni Tininim slučajem jer su bili sigurni da je stanje žene ozbiljno. Očekivali su da će ona zadobiti povredu mozga nakon što je 27 minuta bila bez kiseonika. Već 5-10 minuta takvog stanja može dovesti do tragičnih i nepovratnih posledica. U međuvremenu, samo dan kasnije, Tinini vitalni znaci su se „vratili u normalu“.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading