21:02 Ispovesti Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"
22:07 Dom i saveti Tvrdi da je video šta nas čeka nakon SMRTI: Zna šta se dešava i DOBRIM i lošim ljudima!
08:01 Ispovesti Da li je ŽIVOT bolji od SMRTI? Anđelita je doživela KLINIČKU smrt, a evo kako opisuje susret s BOGOM
20:27 Ispovesti Šta se dešava sa našim telom KADA umiremo: Ovo su NEVEROVATNA iskustva ljudi koji su iskusili KLINIČKU SMRT!
14:15 Ispovesti Nakon što se vratila iz MRTVIH, odlučila da ispriča šta se dešava kada čovek UMRE: Videla sam svog DEDU, a onda sam primila ove PORUKE!
13:15 Dom i saveti Uklonite ogrebotine sa stakla: Sve što vam treba imate u kući, a izgledaće kao da ste ih juče kupili!
12:52 Lepota i Moda Stvorena je po Božijoj kreaciji: Monika Beluči hipnotiše i u 61. godini svojim izgledom, ponovo je uspela da "zapali" masu
12:30 Ispovesti U 7. deceniji rodila ćerkicu, a muž je napustio: Umalo se nisu našle na ulici, a onda je usledio neočekivan obrt, danas ima samo jednu želju
12:27 Ispovesti Svekrva me posle razvoda molila da se pomirim s mužem: Morala sam da joj kažem sramotnu istinu o njenom sinu
12:03 Zdravlje Od hrane možete da ostarite: Evo koje namirnice ubrzavaju prirodan proces, ozbiljno ugrožavaju zdravlje