09:35 Ispovesti Tvrdi da je videla zagrobni život: Doživela kliničku smrt, pa do detalja opisala svoje iskustvo
15:55 Ispovesti Doktori otkrivaju: Ovi fizički simptomi se javljaju nekoliko dana pred smrt i predskazuju da se bliži kraj
21:02 Ispovesti Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"
21:30 Ispovesti Iskustvo BLISKE smrti: Tinu su oživljavali ŠEST puta, a ona tvrdi da je videla jednu figuru
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
19:30 Ispovesti David je UMRO i video zagrobni život: "Anđeli su predvideli dve smrti u mojoj porodici i obe su se ostvarile, muka mi je od ljudi koji misle da sam lud"
09:20 Zdravlje Bila je MRTVA skoro pola sata a onda je usledilo ČUDO: Ono što je napisala na PAPIRU kada se probudila sve je ostavilo bez TEKSTA!
11:39 Porodica Meri je bila mrtva 30 minuta:" Došlo je do apsolutnog pomaka u vremenu i dimenzij, evo šta sam VIDELA"
11:13 Ispovesti Bio je 6 sati u KOMI i 11 minuta MRTAV: Posle buđenja je opisao šta mu se dešavalo s ONE strane - Osećao sam se kao stranac u sopstvenom telu (VIDEO)
09:49 Ispovesti Četrdeset MINUTA sam bila MRTVA: Evo šta sam VIDELA i osetila dok su LEKARI pokušavali da me vrate u ŽIVOT
19:15 Ispovesti Nakon što je bila 27 minuta MRTVA, tražila je papir i olovku: Porukom objasnila šta vidi dok se BORI ZA ŽIVOT!
18:30 Poznati Preminuo je VELIKI glumac JUGOSLOVENSKOG filma: Preživeo je četiri kliničke smrti, opisao JEZIVO iskustvo do detalja, a peti put je bio KOBAN
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak