Zaspala je u ČISTOJ posteljini, a probudila se u HAOSU: Devojka objavila fotografije iz LUKSUZNOG hotela

Vesti 26.06.2023 09:00 0

Prespavala je u luksuznom hotelu, a prizor koje je zatekla je zgrozio javnost

Zaspala je u ČISTOJ posteljini, a probudila se u HAOSU: Devojka objavila fotografije iz LUKSUZNOG hotela

Printscreen/TikTok

 

Snimak u kom pokazuje prljavu posteljinu postao je viralan! Šantel je odlučila da pokaže pratiocima šta se dogodilo, nakon što se jedno jutro probudila u luksuznom hotelu. Objasnila je da je uveče legla na čistu, belu posteljinu, a ujturu zatekla nered koji ne zna kako da objasni osoblju hotela.

- Noćna mora zbog tena. Žao mi je ljudi u hotelu koji će pronaći ovaj nered. Kakvu groznu stvar ste videli u hotelu? Nadam se da neću postati viralna zbog ovoga. Ovo je najodvratnija stvar ikada. Lažni ten na mojoj posteljini - rekla je Šantel i pokazala pratiocima kakve fleke je ostavio ten koji je postigla samopotamnjivanjem.

Inače, kada je reč o samopotamnjivanju, suština je u pravilnom izboru proizvoda. Potrebno je da izaberete onaj koji odgovara vašem tenu i tipu kože. Ukoliko imate veoma svetlu i osetljivu kožu, trebalo bi postepeno da postižete preplanuli efekat. Ukoliko je vaš ten prirodno tamniji, trebalo bi da birate kreme koje su njemu i namenjene i da na taj način vaša koža brzo dobije željenu nijansu.

 

@chantelle_otten Tanning nightmare fuel. the poor people in the hotel have to find this mess 🫠 What gross thing have you seen in a hotel! #tan #hotel #luxuryhotel #makeup #mistakesweremade #viral ♬ original sound - Chantelle Otten

 

Kako biste sredili fleke na posteljini, dodajte šoljicu sveže isceđenog limunovog soka u odeljak mašine za pranje veša zajedno s deterdžentom. Operite odeću na programu i temperaturi na kojima perete i inače. To možete da uradite i sa dve kašike sode bikarbone ili da umesto omekšivača, sipate šoljicu destilovanog belog sirćeta.

Komentari (0)
Loading