Njih četiri su imale ISTOG momka: Saznale sve pa skovale plan koji ga je DOKRAJČIO i izblamirao za ceo život (VIDEO)

Vesti 18.04.2023 15:30 0

Doslovno su ga "uništile" i nazdravile u to ime

Njih četiri su imale ISTOG momka: Saznale sve pa skovale plan koji ga je DOKRAJČIO i izblamirao za ceo život (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Da svakoj izdaji i laži kad-tad dođe kraj, ovo je čist primer. Naime četiri devojke su imale istog momka i za to su sve nedovno saznale. 

Jedna od devojaka, Amanda, upoznala je dečka preko aplikacije, te kaže da su odmah "kliknuli" i izlazili više od mesec dana. 

- A onda sam primetila neko čudno ponašanje. Počeo je odlaziti na duže vremenske periode, kuje neke planove, a zatim mi je davao i neke bezveze razloge - kaže ona.

Sve je kristalno bilo jasno kada je na instagramu primila poruku od jedne od ostalih devojaka koja ju je pitala da li izlazi sa njim. 

- Pa ja sam mu devojka. Ovde sam s njegovom drugom devojkom i još jednom sa kojom izlazi - rekla joj je.

Amanda je prihvatila da je dečko varao, ali nisu želele tek tako da stvar prepuste slučaju. Inače, na Fejsbuku postoji grupa koja se zove "Izlazimo li sa istom osobom?". Amanda tvrdi da je tu videla fotografiju njenog dečka gde se javilo još 48 žena i reklo da izlazi sa njim.

 

- Sumnjamo da ima još devojaka i da će se takvo ponašanje nastaviti. Ovaj čovek laže i manipuliše, govori vam ono što želite čuti, i to je strašno, to je iskreno strašno. I kao što sam rekla, ovo je sve radi zaštite žena. Ne želim da se ovo dogodi bilo kome drugom. Želim da one budu sigurne i da paze jedna na drugu - kaže ona.

 

@_glamanda_ Replying to @_itsericaalexandra ♬ original sound - Glamanda

 

Nije mu se ni jedna vratila, a sada su jedna drugoj podrška. 

- Povezane smo za ceo život i sada smo prijatelji. Poveramo jedan drugoj sve i podržavamo se, dogodilo se ono što se dogodilo, i dovoljno smo blagoslovljene da ne prolazimo kroz to same. Ostaćemo prijatelji - kaže Amanda.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading