Mladoženja iz Leskovca je PREVAREN: Dao 1.500 evra za mladu iz Albanije, a ona mu zabola "nož u leđa"

najžena.rs Vesti 03.04.2023 09:52 0

O slučaju mladoženje iz Leskovca mnogo se pričalo. Ovo je jedna od većih izdaja

Svadba

unsplash.com

 

Naime, sumnja se da je Leskovčanin prevaren jer je platio 1.500 evra da bi sklopio brak sa Albankom, ali je ona posle nekoliko sati pobegla iz njegove kuće!

Sumnja se da iza prevare stoji grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa Albankama, i da je ovo samo jedna u seriji prevara koje su počinili.

Bila je to ljubavna priča koja je počela na granici između Srbije i Albanije. Mladoženja iz Leskovca se zaljubio u mladu devojku iz Albanije, a ona je uzvratila ljubav. Ubrzo je žena iz Albanije došla kod njega i prespavala u njegovoj kući.

Međutim, novac je bio problem. Mladoženja nije imao dovoljno novca da plati mladinoj porodici za njenu ruku. Tada se pojavio bizarni predlog - mladoženja je odlučio da plati mladu direktno za njen ulazak u brak. Za 1500 evra, mladoženja je kupio mladu.

Ali, kako se ispostavilo, mlada je imala drugačije planove. Ona je bila spremna da se odrekne ljubavi i da pobegne sa svim novcem koji je mladoženja platio za nju.

Prve noći, dok je mladoženja spavao, mlada je ukrala novac i pobegla iz stana. Mladoženja se probudio ujutro i shvatio da je prevaren. Bio je slomljen i ponižen. O ovom slučaju se dugo pričalo. Mlada iz Albanije mu je uzela novac i zabila nož u leđa.

Ljubav se ne može kupiti novcem i ne treba da se pretvori u trgovinu. Ova priča nas podseća da ljubav zahteva poštovanje, poverenje i iskrenost. To su vrednosti koje ne mogu biti kupljene.

Komentari (0)
Loading