Muž joj je osnivač Gugla: Prelepa Srpkinja rodila mu je blizance, "kupa" se u parama, a pre udaje bila je san svakog muškarca na Balkanu

J.V. Vesti 05.11.2023 12:08 2

Ivana je danas jedan od najbogatijih Srpkinja

Muž joj je osnivač Gugla: Prelepa Srpkinja rodila mu je blizance, "kupa" se u parama, a pre udaje bila je san svakog muškarca na Balkanu

Profimedia

Ivana Berendika, nekadašnja članica grupe "Models", 2005. godine udala se za osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina.

 

 

Ivana je 2016. godine rodila blizance, a kako je otkrila, prija joj što je Tomas moćniji od nje.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno.

 

 

Ova lepotica godinama unazad se bavi dizajniranjem nakita, a danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Deluje da joj dizajniranje ide od ruke, a tome u prilog govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)
Loading
TOS 1A
11.03.2023 16:54

Lova sestro.. lova.. to je to..

Dragan
11.03.2023 18:25

Da,ljubav,a sve iz grupe uzele milijardere!slucajnost?ili lov!