11:20 Poznati Kipelo je sve na njoj, mislili su da nikada neće skinuti te kile, a onda šok: Pevačica je drastično smršala, ali nije bio u pitanju Ozempik
17:29 Ispovesti Šta mislite o kome se radi? Muvao sam se s poznatom pevačicom, žena je živa vatra, a posle jednog pitanja blokirao sam je zauvek
22:06 Poznati E, ovo je baš bilo neprijatno za gledanje! Pevačica morala rukama da "spašava" grudi da ne ispadnu iz korseta u kom je jedva disala!
15:50 Poznati Poznata pevačica ostala bez dinara: "Majka me opelješila, ukrala mi je sav novac sa računa, nemam ni za hleb"
14:37 Poznati Pevači koju su smuvali manekenke iz svojih spotova: Neki su ih menjali kao čarape, a neki se zaljubili od ušiju, venčali i dobili decu
13:32 Poznati Evo kako zapravo izgleda Selena Gomez: Pokazala lice bez šminke i filtera i srušila instagram
14:09 Lepota i Moda Ma kakav botoks i fileri: Pevačica zategla lice kao praćku uz pomoć jedne sitnice, Srpkinje odmah potrčale da i one probaju
15:06 Poznati Britni Spris danas slavi 41. rođendan: Snimak sa PROSLAVE sve je ŠOKIRAO, ljudi se pitaju da li ga je snimila na PSIHIJATRIJI
20:31 Zdravlje Zapanjujuću transformaciju pokazala je baš na 47. rođendan: Pevačica smršala 20 kilograma, prepolovila se, nikada bolje nije izgledala
15:12 Ispovesti Muž joj je osnivač Gugla: Prelepa Srpkinja rodila mu je blizance, "kupa" se u parama, a pre udaje bila je san svakog muškarca na Balkanu
15:33 Poznati Ovako je izgledala na početku KARIJERE, a onda je cela JUGOSLAVIJA poludela za njom: Nema šanse da pogodite o kome se radi
17:50 Dom i saveti Okrenite se leđima nizvodno: Ako vas uhvati vir dok plivate, ovo spašava živu glavu
17:25 Dom i saveti Deluje neobično, ali je efikasno noću: Usmerite ventilator na ovaj način i rashladite se bolje nego uz klimu
17:09 Dom i saveti Nikada ne biste ovo uradili, a mnogo poboljša ukus: Samo prstohvat ove namirnice će džigericu učiniti 100 puta boljom, biće mekana i neće se stvrdnuti
16:50 Poznati U jeku glasina da je ljubav pukla, on joj otišao "na noge": Glumac želi da spasi ljubav sa pevačicom, problem nastavo zbog ovoga
16:24 Zdravlje Jela je "kampanjski" i sve se odmah odrazilo na njenu liniju: Prepolovićete se sa Anđelkinom dijetom, jedan jutarnji napitak joj mnogo pomogao