Za ovu bolest NEMA LEKA: Njena noga je teška 100 kg, zbog čega se osećala kao "nakaza prirode"

Vesti 27.02.2023 13:58 0

Mahagoni Geter rođena je sa bolešću zbog koje joj je jedna noga jako natečena

Za ovu bolest NEMA LEKA: Njena noga je teška 100 kg, zbog čega se osećala kao "nakaza prirode"

Printscreen/Instagram

Trenutno, ova noga teži oko 100 kg. Žena se godinama borila sa upiranjem prstom, a zbog svoje bolesti osećala se kao „nakaza prirode“.

Retko stanje od kojeg pati Geter ne može se u potpunosti izlečiti. Ne postoji lek, ali simptomi se mogu ublažiti specijalizovanim tretmanima.

 

 

Žena od rođenja boluje od limfedema. Ova bolest se naziva i "elefantijaza", jer gornji ili donji udovi zahvaćeni ovom bolešću mogu u ekstremnim slučajevima da liče na slonove šape.

 

 

Pored neobičnog izgleda udova, limfedem je povezan sa bolom, poremećajima ravnoteže. Ljudi sa ovim stanjem takođe mogu razviti redak rak koji se zove limfosarkom, koji se može izlečiti samo amputacijom udova.

Sada ima 25 godina, Mahagoni je stekla samopouzdanje. Amerikanka se zaklela da joj nikada neće amputirati bolesnu nogu jer se oseća lepo iznutra i spolja.

 

 

Žena se trenutno profesionalno razvija kao model. Sve je počelo kada je, posle mnogo godina ismevanja i ponižavanja, odlučila da obuče šorts. Sada rado pokazuje svoju nogu od 100 kilograma na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading