Dve godine je krio od žene da je osvojio LOTO premiju: Kad je saznala nastao je haos, odmah je morala da se osveti

Vesti 15.02.2023 16:30 0

Kinez predstavljen u lokalnim medijima samo pod prezimenom Džou uspeo je nekako da pune dve godine krije od supruge da je dobio Loto premiju

Dve godine je krio od žene da je osvojio LOTO premiju: Kad je saznala nastao je haos, odmah je morala da se osveti

Shutterstock

Dobitni brojevi su obogatili njegov račun za 1,36 miliona evra, odnosno za 10 miliona juana.

Nakon što je gospođa za to saznala, zatražila je razvod, pa je sud u Vendžouu u istočnoj kineskoj pokrajini Džeđang 1. februara donio odluku da Džou ženi mora da isplati višemilionsku odštetu.

Tokom suđenja je rečeno da je muškarac prebacio dva miliona juana starijoj sestri čim mu je novac legao na račun, odnosno da je nekoliko dana kasnije podigao 700 hiljada juana kako bi bivšoj ženi pomogao da kupi stan.

Sud se složio s mišljenjem da je novac koji je Džou prebacio sestri i bivšoj ženi bio deo zajedničke imovine, pa je supruga uspela da se izbori da joj pripadne 60 odsto i od tog dela dobitka.

Nijedna od strana nije uložila žalbu, a u medijima nije navedeno zašto je suprug odlučio da prećuti dragoj da se obogatio, izvestio je Hangdžou Daily.

Slučaj je podsetio na priču iz oktobra prošle godine, kada je muškarac iz autonomne regije Guangsi Džuang osvojio 220 miliona juana (30 miliona evra) i takođe ispred porodice prećutao dobitak uz objašnjenje kako nije hteo da mu se žena i dete umisle.

Komentari (0)
Loading