Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću

Vesti 14.02.2023 15:01 0

Mladoženjini roditelji ostali u šoku, a izbezumljeni otac sada planira da besplatno proda kuću u kojoj živi njegov sin

Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću

Shutterstock

Mama i tata odlučili su da više neće dozvoliti svom sinu da živi besplatno u njihovoj kući nakon što im je zabranio da prisustvuju njegovom venčanju iz straha da bi se mogli osramotiti pred porodicom njegove verenice, prenosi Mirror.

Za većinu porodica, venčanje je posebna prilika da se proslavi sa onima koji im najviše znače. Ali roditelji jednog mladoženja su se neprijatno iznenadili kada im je rekao da ne mogu da dođu na njegovo venčanje jer porodica njegove verenice smatra da nisu dovoljno dobri da prisustvuju ceremoniji.


Ne žele ih na venčanju

On je rekao da oni plaćaju porez na imovinu, plus sve naknade za održavanje, dok njihov sin, koji ne plaća kiriju, brine o komunalijama. Ova ustaljena praksa nastavila se i nakon useljenja sinove verenice u kuću. Ali problemi su nastali kada su zaljubljeni golubovi okupili svoje porodice na roštilju da se upoznaju.


Otac je rekao da su na događaju bili njegova supruga i ćerka, sin i njegova verenica i njena porodica. Ali mladoženjina majka i sestra otišle su kući uznemirene samo nekoliko minuta nakon što su stigli jer im je rečeno da ih njihov sin, njegova verenica i njena porodica ne žele na venčanju. "Iz onoga što mi je rečeno, 'nismo mi ljudi sa kojima se druže'' da se sramotimo na porodičnom venčanju i zato nismo dobrodošli", napisao je otac.

"Imaju 30 dana da se isele"

„Pustio sam da prođe nedelju dana da se smirim, a onda sam otišao da posetim sina i otkrio da su moji budući rođaci kod njih. Izgleda da su se svi uselili u kuću. Pitali su me zašto sam tu, a ja sam im rekao da sam, pošto nismo bili pozvani na svadbu, došao da razgovaram sa sinom“, rekao je on. „Rekli su mi da napustim njihovu kuću. Toliko sam se naljutio da sam im rekao da imaju 30 dana da se isele i da mom sinu kažu da prodajem kuću i da traži drugu da živim sa svima njima. Rekao sam im i da odmah idem kod jednog agenta za nekretnine da oglasim kuću za prodaju“, istakao je mladoženjin otac, a zatim je pitao  da li je pogrešio što je to uradio.

U komentarima se oglasilo na hiljade ljudi, a mnogi su stali na stranu mladoženjinih roditelja. "Tako je! Ne postoje izgovori na svetu koji će opravdati ono što je tvoj sin uradio. To je tako toksično. Nema razloga zašto bi dozvolio da mu bilo ko izbaci porodicu", "Mogao sam da razumem da možda niste bili podrška ili da bilo je problema u vašoj vezi, ali na osnovu onoga što sam pročitao, zbunjuje me zašto bi on to uopšte uradio“, samo su neki od komentara.
 

Komentari (0)
Loading