Dva muškarca i dve žene svako veče menjaju krevete: Za decu kažu da su zajednička, a istina je da ne znaju ko im je otac

Vesti 07.02.2023 19:45 0

Oni sebe nazivaju "poliamornom četvorkom" i priznaju da zapravo nemaju pojma ko je tačno otac dvoje najmlađe dece u njihovoj neobičnoj porodici.

parovi

Printscreen/TikTok

Kažu da se ovim ne zamaraju previše, niti planiraju da u skorije vreme urade test očinstva kako bi to saznali. Svi su zajedno srećni i to im je sada najvažnije.

Žive u Libanu i svake noći se smenjuju u krevetima. Zajednica se od dve žene i dva muškarca. Zatrudnele su u razmaku od nekoliko meseci. Decu sada gledaju kao zajedničku i podjednako brinu o njima.

Pored dvoje najmlađe dece, u porodici živi i dvoje starije dece od sedam i osam godina. Njihovi roditelji su Alisija i Tajler Rodžers, koji su imali decu pre nego što su ušli u poliamornu zajednicu sa prijateljima Šonom i Tajom Hartles.



– Želeli smo da učinimo sve da se svi osećaju kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi ništa promenila - rekla je Taja. Dogovorili su se da podrže decu ako jednog dana odluče da saznaju ko im je od njih dvojice biološki otac.


Zajedno su se uselili u kuću 2020. godine, a godinu dana kasnije Taja i Alisija su se porodile u razmaku od sedam meseci. Obe su rodile dečake i obe se smatraju majkama obojice.

Na društvenim mrežama dele detalje svog privatnog života. Kažu da su „kao i svaka druga monogamna porodica samo što su njih četvoro u vezi“.
@polyfamory Don’t let the fear of others reactions stop you from communicating your needs. #polyamory #communication #growth #familymeetings #jasonmasimusic ♬ New Sky - Jason Masi

- Naša veza je nastala prirodno, ali je zahtevala mnogo rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi sa četvoro dece, nasmejala bih ti se u lice. Nisam ni slutila da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek - rekla je Taja svom suprugu Šonu u jednom od video snimaka. Ona je dodala da su u ovoj zajednici postali bolji u komunikaciji i manje su ljubomorni nego ranije, prenosi Dejli mejl.

 
Komentari (0)
Loading