Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?

Vesti 21.12.2022 22:30 1

Očekivala je, kaže, da će on bar kasnije shvatiti svoju grešku, ali joj je rekao i da je „previše zavisna od njega“.

Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?

Shutterstock

Žena na Redditu ispričala je kako ju je pre nekoliko dana dečko sa kojim je izašla posle sastanka odveo na autobusku stanicu umesto kod kuće i ostavio je tamo da čeka autobus samu u snegu. I iako je, kaže, očekivala da će bar kasnije shvatiti svoju grešku i izviniti se, on joj je ipak prigovorio da je „previše zavisna od njega...“

U sms porukama koje je razmenjivala sa njim i koje je kasnije podelila u svom postu, piše da ovo "uopšte nije lepo od njega", na šta on odgovara da mu je cimer bolestan i da mu je hitno potreban prevoz u hitna pomoć. Međutim, na kraju svoje poruke, on dodaje: „Nisam znao da si toliko zahtevna...“

„Nadam se da je tvoj cimer dobro, ali mislim da je trebalo da dobijem sigurnu vožnju kući posle sastanka, posebno zato što je bio mrak i hladno i što je napolju padao sneg“, odgovara ona, ali joj on kaže da „bez razloga pravi dramu“ i da „nije trebalo da očekuje da će da je odveze kući jer njihov sastanak nije smatrao ozbiljnim."

Nakon što je na Redditu objavila skrinšotove poruka koje je razmenjivala sa dečkom, većina ljudi u komentarima se složila da ne bi ni trebalo da bude sa takvom osobom.


- Blokiraj ga i nemoj više da pričaš sa njim, očigledno te nimalo ne ceni - napisao je jedan korisnik. „Beži i ne osvrći se!“, rekao joj je drugi. "Ovo je bilo ružno za čitanje. Koliko god da je njegov potez bio užasan, dobro je što vas nije odvezao kući jer sada znate s kim imate posla", napisao je treći, a prenosi Mirror.
 
Komentari (1)
Loading
zora
22.12.2022 08:59

Vise bi joj odgovaralo da je njen potrcko. Ovde se radi jos o zavisnosti nasih devojaka. Radi, zaradi, polozi i kupi sebi auto. Zasto cekas da nego gubi vreme zbog tebe.